Sivustoluvat MIDI-laitteille Chromessa

Voit yhdistää sivuston MIDI (Musical Instrument Digital Interface) ‐laitteisiin Chromessa. MIDI on elektronisten soittimien, laitteistojen ja tietokoneiden vakiomuotoinen viestintätapa. Voit ohjata virtuaalisia syntetisaattoreita, rumpulaitteita tai muita soittimia MIDI-näppäimistöllä tai -ohjaimella.

Myönnä laitteesi pääsyoikeus vain luotettaville sivustoille. Jos olet sivustolla, joka on yhdistetty MIDI-laitteeseesi, sivusto voi käyttää ja muuttaa laitteen tietoja, myös mahdollisia laiteohjelmistopäivityksiä. Sivusto voi lähettää MIDI-viestejä laitteisiisi ja vastaanottaa niitä laitteiltasi. Tällöin laite voi toistaa ääniä ja sivusto saa pääsyn käyttämiisi nuotteihin.

Kun valitset lupa-asetukset, voit suojata tietosi käydessäsi sivustoilla tietokoneella tai Android-laitteella.

Sivuston lupien estäminen tai salliminen

Tärkeää: Kun sallit sivuston ohjata ja uudelleenohjelmoida MIDI-laitteitasi, sivusto saa luvan lähettää ja vastaanottaa kaikentyyppisiä MIDI-viestejä, myös mahdollisista laiteohjelmistopäivityksistä.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle.
  3. Kun sivusto pyytää lupaa ohjata ja uudelleenohjelmoida MIDI-laitteitasi, voit valita ponnahdusvalikosta jonkin seuraavista:
    • Estä: Voit estää sivustoa saamasta pääsyn MIDI-laitteisiin.
    • Salli: Salli sivustolle pääsy MIDI-laitteisiin.

Vinkkejä:

• Sivustoasetuksista voit myös sallia kaikkien sivustojen ohjata tai uudelleenohjelmoida MIDI-laitteitasi tai estää tämän. Lue lisää kaikkien sivustojen asetusten muuttamisesta.
  • Sivustolla voit myös valita Näytä sivuston tiedot Default (Secure) ja sitten Sivustoasetukset, jos haluat antaa sivuston ohjata tai uudelleenohjelmoida MIDI-laitteitasi tai estää tämän.

Lupien poistaminen sivustolta Chromessa

Voit poistaa sivuston pääsyn laitteisiisi. Lue lisää sivustoasetusten lupien muuttamisesta.

Lisätietoa

Tietokone Android