Brug Chrome i din bil med indbygget Google

Hvis du vil bruge Chrome i din bil, skal du:

Log ind, og synkroniser i Chrome

Når du logger ind i Chrome med din Google-konto, kan du se dine oplysninger på alle dine enheder og bruge yderligere Chrome-funktioner.

Du skal bruge en profillås, når du logger ind, aktiverer synkronisering eller anvender autofyld. Med en profillås kan du beskytte dine private data i bilen.

Vigtigt!

• Chrome i din bil med indbygget Google tillader kun én Google-konto pr. profil. Hvis du vil skifte konto, skal du logge ud og derefter logge ind igen på din enhed.
  • Hvis du fjerner din profillås, kan dine synkroniserede data blive fjernet fra enheden.
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Aktivér synkronisering.
  3. Vælg den konto, du vil bruge.
  4. Tryk på Ja tak.
  5. Hvis du vil konfigurere din profillås, skal du trykke på Opret en lås for din bilprofil.
  6. Følg vejledningen fra bilproducenten. Du kan vælge en af følgende:
    • Brug en mønsterkode
    • Brug en pinkode
    • Brug en adgangskode

Tip! Du kan se din profillås i dine enhedsindstillinger. Kontakt producenten af din bil for at få profillåsen fjernet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en lås på din Android-enhed.

Log ud, og deaktiver synkronisering
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på Log ud, og deaktiver synkronisering.
    • Hvis du deaktiverer synkronisering og logger ud, logges du også ud af andre Google-tjenester, f.eks. Gmail.
    • Du kan logge ind igen uden at aktivere synkronisering.

Sådan sletter du synkroniserede oplysninger fra din Google-konto:

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til chrome.google.com/sync.
  3. Rul ned og tryk på Ryd data.

Gem og udfyld adresser, betalingsoplysninger eller adgangskoder automatisk

Du kan give Chome tilladelse til automatisk at udfylde formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger. Når du angiver oplysninger i en ny formular på nettet, kan Chrome desuden spørge, om du vil gemme oplysningerne på din Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du udfylder formularer i Chrome automatisk.

Du kan også få Chrome til at gemme dine adgangskoder til forskellige websites. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine adgangskoder i Chrome.

Vigtigt!

• Hvis du vil synkronisere adresser, betalingsoplysninger eller adgangskoder, skal du gøre følgende:
  • Aktivér synkronisering for at hente gemte adresser, betalingsoplysninger eller adgangskoder.
  • Hvis du fjerner din profillås, kan dine synkroniserede data blive fjernet fra enheden.
  • Hvis du vil gemme adgangskoder eller betalingsoplysninger lokalt, skal du konfigurere en profillås.
Find gemte adresser, betalingsoplysninger eller adgangskoder i indstillingerne
  1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
    • Vælg en af de følgende muligheder:
      • Adgangskodeadministrator
      • Betalingsmetoder
      • Adresser m.m.

Tip! Hvis du vil se gemte oplysninger eller udfylde gemte oplysninger automatisk, bliver du muligvis anmodet om en ny godkendelse eller om at bruge din profillås.