Brug Læsetilstand i sidepanelet

Tilpas din læseoplevelse i Chrome ved hjælp af Læsetilstand. Denne funktion er nem at finde i sidepanelet og hjælper dig med følgende:

• Nemmere at fokusere på teksten
  • Begrænse forstyrrelser fra billeder og videoer på skærmen
  • Vælge alternative skrifttyper og skriftstørrelser
  • Justere mellemrum mellem bogstaver og sætninger
  • Vælge baggrundsfarve

Vigtigt! Disse indstillinger gælder kun for den tekst, du vil læse i sidepanelet. De gælder ikke for andet indhold i Chrome eller på generelle websites.

Administrer Læsetilstand

Når du bruger Læsetilstand i sidepanelet, kan du justere skrifttypeindstillingerne, så teksten bliver nemmere at læse.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Gå til et website med tekst, du vil læse.
  3. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Læsetilstand.
  4. Under "Læsetilstand" kan du bruge værktøjslinjen til følgende:
    • Justere skrifttypen: Vælg menupilen Nedadvendt pil.
    • Justere skriftstørrelsen: Vælg for at forøge skriftstørrelsen og for at formindske den.
    • Skifte baggrundsfarven i Læsetilstand: Vælg .
    • Ændre afstanden mellem sætninger: Vælg .
    • Ændre afstanden mellem bogstaver: Vælg .

Tip! Du kan fastgøre Læsetilstand ved at vælge Fastgør til værktøjslinje Pin øverst til højre i sidepanelet.