Työpöytätilan asetusten muuttaminen

Voit tehdä tietokone- tai mobiilitilasta oletusasetuksen puhelimella tai tabletilla. Voit myös muokata asetuksia tiettyjä sivuja varten.

Puhelimen tai tabletin oletusasetusten muuttaminen

1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteella.
  2. Valitse osoitepalkin oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Sivustoasetukset ja sitten Tietokonesivusto.
  4. Laita Tietokonesivusto päälle.

Näin voit muokata muita kuin oletusasetuksia tietyillä sivustoilla:

1. Avaa Chrome-sovelluksessa Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Sivustoasetukset ja sitten Tietokonesivusto ja sitten + LISÄÄ SIVUSTOPOIKKEUS.
  3. Lisää sivuston URL-osoite.

Vinkki: Voit lisätä sivuston poikkeuslistalle myös valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Tietokonesivusto .