Chromen oikeinkirjoituksen tarkistus päälle ja pois päältä

Oikeinkirjoituksen tarkistus auttaa laitteiden oikeinkirjoituksen tarkistamisessa ja korjaamisessa. Voit tarkistaa kirjoitusvirheet tietokoneellasi, kun kirjoitat tekstiä syötekenttiin verkossa.
Kun oikeinkirjoituksen tarkistus on päällä, voit valita tavallisen tai parannetun oikeinkirjoituksen tarkistuksen.
Tavallinen oikeinkirjoituksen tarkistus
  • Chrome tai käyttöjärjestelmä tarkistaa oikeinkirjoituksen.
  • Selaimeen kirjoittamaasi tekstiä ei lähetetä Googlelle.
Parannettu oikeinkirjoituksen tarkistus
  • Tätä oikeinkirjoituksen tarkistusta käytetään Google Haussa.
  • Selaimeen kirjoittamasi teksti lähetetään Googlelle ehdotusten parantamiseksi.
  • Joissakin käyttöjärjestelmissä voit päivittää omia sanoja oikeinkirjoituksen tarkistuksen sanakirjassa.

Chromen oikeinkirjoituksen tarkistus päälle ja pois päältä

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse Lisää More ja sitten Asetukset ja sitten Kielet.
  3. Laita Oikeinkirjoituksen tarkistus ‐kohdassa Tarkista kirjoitusvirheet, kun kirjoitat tekstiä verkkosivuilla päälle tai pois päältä.
Vinkki: Laitteesi oikeinkirjoituksen tarkistuspalvelu riippuu laitteen käyttöjärjestelmästä. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on jokin seuraavista, voit tarkistaa oikeinkirjoituksen tarkistuksen tarjoajan alta:
  • Windows 8 ja uudemmat: Windows
  • Windows 7 ja vanhemmat: Chrome
  • Mac: macOS
  • Linux: Chrome
  • Chrome-käyttöjärjestelmä: Chrome
  • Android: Androidin näppäimistösovellus
  • iPhone ja iPad: iOS