Sivuston käyttöoikeuksien muuttaminen

Voit hallinnoida, mitä sisältöä verkkosivustot voivat näyttää sinulle ja mitä tietoja ne voivat käyttää selatessasi.

Kaikkien sivustojen asetusten muuttaminen

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Sisältöasetukset.
  4. Valitse käyttöoikeus, jonka haluat päivittää.
Käyttöoikeudet, joita voi muuttaa
  • Ponnahdusikkunat: Oletuksena ponnahdusikkunoiden näkyminen estetään automaattisesti. Lue lisää ponnahdusikkunoiden hallinnasta.
  • Google Kääntäjä: Voit kääntää vierailla kielillä kirjoitettuja sivuja. Lue lisää sivujen kääntämisestä.
  • Google-sovelluksen asetukset: Valitse sovellus, jolla haluat avata sähköpostilinkit.