Beleid voor automatische updates

Deze pagina is bedoeld voor IT-beheerders die Chrome-browsers of Chrome OS-apparaten beheren voor een bedrijf of school.

Dit zijn enkele beleidsregels die je kunt afdwingen om updates van de Chrome-apps en Chrome-browser van je gebruikers te beheren.

Begin je net? Zie Meer informatie over Chrome-beleidsbeheer.

Beleid voor automatisch updaten voor Chrome

Klik op de links voor meer informatie en om de beleidsregels vanaf je gewenste platform af te dwingen.

Beschrijving van het beleid Stappen voor je platform
Automatische updates inschakelen (aanbevolen) Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Automatische updates uitschakelen (voor testdoeleinden) Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Updates van Chrome-browsercomponenten uitschakelen   Windows Mac Linux
Automatische updates buiten werktijden plannen   Windows Mac
Updates vastzetten op een specifieke versie van Chrome Beheerdersconsole Windows Mac
Updates verspreiden om het bandbreedtegebruik op een netwerk te verminderen Beheerdersconsole Windows
Updates via het cachegeheugen uitvoeren om het bandbreedtegebruik op een netwerk te verminderen Beheerdersconsole
Automatische updates instellen voor specifieke apps   Windows Mac
Gebruikers op de hoogte stellen van updates van de Chrome-browser   Windows
Een kiosk-app toestaan de Chrome OS-versie te bepalen Beheerdersconsole
Updates versnellen Beheerdersconsole