Beleid voor apps en extensies

Deze pagina is bedoeld voor IT-beheerders die Chrome-browsers of Chrome OS-apparaten beheren voor een bedrijf of school.

Dit zijn slechts enkele van de beleidsregels die je kunt afdwingen om de apps en extensies van je Chrome-gebruikers te beheren.

Begin je net? Zie Meer informatie over Chrome-beleidsbeheer.

Beleid voor Chrome-apps en -extensies

Neem het beleid hieronder door. Klik vervolgens op de links voor meer informatie en om de beleidsregels vanaf je gewenste platform af te dwingen.

Beschrijving van het beleid Stappen voor je platform
Installatie van apps afdwingen die gebruikers niet kunnen verwijderen. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Vooraf apps installeren die gebruikers kunnen verwijderen.   Windows Mac Linux
Toestaan of voorkomen dat gebruikers bepaalde apps of extensies kunnen installeren. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Een downloadlocatie instellen voor apps en extensies die gebruikers installeren.   Windows Mac Linux
Een melding weergeven wanneer gebruikers een app of extensie willen downloaden die je blokkeert.   Windows Mac Linux
Voorkomen dat gebruikers apps of extensies installeren die om machtigingen vragen die je organisatie niet toestaat. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Voorkomen dat apps of extensies gevoelige of bedrijfswebpagina's kunnen aanpassen. Beheerdersconsole Windows Mac Linux

Meer beleid