Slå Google Chat-notifikationer til eller fra

Notifikationer vises på de enheder, du senest har brugt. Hvis du ikke er aktiv i Chat, vises der notifikationer på alle de enheder, hvor du er logget ind med din Google-konto.

Du får automatisk notifikationer, når du opretter eller svarer på en besked, eller hvis du @omtales.

Du kan slå automatiske notifikationer fra eller tilpasse dine notifikationer efter:

• Enhed
  • Samtale
  • Mellemrum
  • Tråd

Du kan tilpasse notifikationer i det produkt, du bruger, f.eks. Google Chat eller Gmail. Du kan konfigurere mailpåmindelser for beskeder, du ikke har læst efter mere end 12 timer.

Tip! Hvis du har flere Google-konti, kan du angive forskellige indstillinger for notifikationer for hver konto.

Slå Google Chat-notifikationer til eller fra.

Aktivér notifikationer

Aktivér notifikationer i Google Chat-appen

1. Åbn appen Chat .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Slå "Chatnotifikationer" til under "Notifikationer".

Tip! Hvis du ikke modtager notifikationer, skal du tjekke, at "Forstyr ikke" er deaktiveret, og at notifikationer under Indstillinger på din mobilenhed er aktiveret.

Aktivér Google Chat-notifikationer i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Chatnotifikationer under "Notifikationer".
  4. Slå "Chatnotifikationer" til.

Tip! Hvis du ikke modtager notifikationer, skal du tjekke, at "Forstyr ikke" er deaktiveret, og at notifikationer under Indstillinger på din mobilenhed er aktiveret.

Deaktiver notifikationer

Deaktiver notifikationer i Google Chat-appen

1. Åbn appen Chat .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Slå "Chatnotifikationer" fra under "Notifikationer".

Tips!

Slå Google Chat-notifikationer fra i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Chatnotifikationer under "Notifikationer".
  4. Slå "Chatnotifikationer" fra.

Tips!

Tilpas Google Chat-notifikationer

Tilpas notifikationer for et rum, som er grupperet efter emne eller gruppesamtale

1. Åbn appen Chat eller Gmail .
  2. Tryk på Chat eller Rum nederst på skærmen.
  3. Åbn en samtale ved at trykke på navnet på det pågældende rum eller den direkte gruppebesked.
  4. Tryk på højrepilen Højrepil øverst på siden ud for rummet eller navnet på den direkte gruppebesked.
  5. Tryk på Notifikationer.
  6. Vælg en mulighed:
    • Giv altid besked: Få push-notifikationer, og se en notifikationsprik ved alle nye beskeder.
    • Færre notifikationer: Få push-notifikationer, og se og en notifikationsprik, når du @omtales, når en tråd, du følger, får en ny besked, eller når en person i samtalen bruger "@alle".
      • For rum, der er grupperet efter emne: Hvis du vil modtage en notifikation, når nogen starter et nyt emne, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Giv også besked om den første besked i nye emner".
    • Notifikationer fra: Du modtager ikke push-notifikationer, men der angives fortsat en notifikationsprik ved @omtaler og @alle.
Tip! Selvom du deaktiverer notifikationer, får du stadig en rød notifikationsprik for @omtaler og direkte beskeder.

Tilpas notifikationer for et rum med indlejrede tråde

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Chat eller Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Hold fingeren på et rum og derefter Indstillinger for notifikationer.
  3. Vælg en af mulighederne for notifikationer:
    • Alle: Notifikationer om nye beskeder og svar i tråde, som du følger.
    • Følger: Notifikationer om svar og tråde, som du følger, og @omtaler.
    • Ingen: ingen notifikationer. Hvis en person @omtaler dig, vises der en prik ud for rummets navn.
  1. Valgfrit: Hvis du vil undgå, at samtalen markeres med fed skrift og flyttes til toppen af samtalelisten, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer samtalen".
  2. Tryk på Gem.

Tip! Når du følger en tråd i et rum, får du besked med en rød prik, når der er aktivitet i tråden. Du kan se antallet af ulæste beskeder ud for hver tråd i et rum.

Slå notifikationer til eller fra for en bestemt direkte besked
  1. Åbn appen Chat på din iPhone eller iPad.
  2. Hold fingeren på en direkte besked og derefter Indstillinger for notifikationer.
  3. Tryk på Giv altid besked eller Notifikationer fra.
  4. Valgfrit: Hvis du vil undgå, at samtalen markeres med fed skrift og flyttes til toppen af samtalelisten, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Ignorer samtalen".
Indstil notifikationslyde i Google Chat-appen
  1. Åbn appen Chat .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Notifikationer" skal du trykke på Mailnotifikationer og derefter Notifikationslyde.
  4. Vælg den lyd, du vil bruge til notifikationer.
  5. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.

Indstil Google Chat-notifikationslyde i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen .
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Notifikationer" skal du trykke på Chatnotifikationer og derefter Notifikationslyde.
  4. Vælg den lyd, du vil bruge til notifikationer.
  5. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.

Stop med at modtage identiske chatnotifikationer

Hvis du har flere apps som f.eks. Gmail og Google Chat på din mobilenhed, kan du muligvis opleve at modtage flere chatnotifikationer. Du kan undgå at modtage identiske notifikationer ved at deaktivere notifikationer for Chat-appen.

1. Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Chat.
  3. Sørg for, at appnotifikationer er deaktiveret.

Find og løs problemer med Google Chat-notifikationer

Undgå flere notifikationer

Hvis du vil undgå identiske mobilnotifikationer fra Gmail- og Chat-appen, kan du deaktivere notifikationer fra Google Chat-appen i enhedens indstillinger.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Chat.
  3. Deaktiver "Tillad notifikationer".
Tip! Gå til Stop ekstra chatnotifikationer for at få flere oplysninger.

Der modtages ikke nogen notifikationer

Hvis du ikke får notifikationer, kan du gå til Jeg får ikke Google Chat-notifikationer.

Hvor vises notifikationer?

Når Google Chat-mobilappen er åben, vises der notifikationer i appen. Notifikationer vises ikke:

Mens Chat-appen er åben, vises beskeden "Du modtager nu Chat-notifikationer her". Få flere oplysninger om den selvstændige Chat-app.

Vigtigt! Dit profilbillede vises muligvis i notifikationerne ved indgående chatbeskeder, som du sender, hvis modtageren bruger en iPhone eller iPad. Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dit profilbillede.

Relaterede ressourcer

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.