Activar o desactivar les notificacions de Google Chat

Les notificacions es mostren als dispositius que has utilitzat més recentment. Si no estàs actiu a Chat, les notificacions es mostraran en tots els dispositius en què tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google.

Rebràs notificacions automàticament quan creïs un missatge o responguis a un missatge, o bé si se't @menciona.

Pots desactivar-les o personalitzar-les per:

• Dispositiu
  • Conversa
  • Espai
  • Fil de discussió

Pots personalitzar les notificacions dins del producte que utilitzis, com ara Google Chat o Gmail. Pots configurar recordatoris per correu electrònic per als missatges que no hagis llegit en un termini de 12 hores.

Consell: si tens diversos Comptes de Google, pots definir una configuració de notificacions diferent per a cada compte.

Activar o desactivar les notificacions de Google Chat

Activar les notificacions

Activar les notificacions a l'aplicació Google Chat

1. Obre l'aplicació Chat .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", activa "Notificacions del xat".

Consell: si no reps notificacions, assegura't que el mode "No molestis" estigui desactivat i les notificacions de configuració del dispositiu mòbil estiguin activades.

Activar les notificacions de Google Chat a l'aplicació Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toca Notificacions del xat.
  4. Activa "Notificacions del xat".

Consell: si no reps notificacions, assegura't que el mode "No molestis" estigui desactivat i les notificacions de configuració del dispositiu mòbil estiguin activades.

Desactivar les notificacions

Desactivar les notificacions a l'aplicació Google Chat

1. Obre l'aplicació Chat .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", desactiva "Notificacions del xat".

Consells:

Desactivar les notificacions de Google Chat a l'aplicació Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toca Notificacions del xat.
  4. Desactiva "Notificacions del xat".

Consells:

Personalitzar les notificacions de Google Chat

Personalitzar les notificacions d'un espai agrupat per temes o una conversa de grup

1. Obre l'aplicació Chat o Gmail .
  2. A la part inferior, toca Xat o Espais .
  3. Per obrir una conversa, toca el nom de l'espai o del missatge directe de grup.
  4. A la part superior, toca la fletxa dreta Fletxa dreta que hi ha al costat del nom de l'espai o del missatge directe de grup.
  5. Toca Notificacions.
  6. Tria una opció:
    • Notifica sempre: rep notificacions automàtiques i un punt de notificació per a tots els missatges nous.
    • Notifica menys: rep notificacions automàtiques i un punt de notificació quan se't @mencioni, quan una conversa que segueixis rebi un missatge nou o bé si algú de la conversa utilitza "@tothom".
      • Per a espais agrupats per temes: per rebre una notificació quan algú iniciï un tema nou, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Notifica també el primer missatge d'un tema nou".
    • Notificacions desactivades: no rebràs cap notificació automàtica, però veuràs un punt de notificació quan se't @mencioni o quan es mencioni @tothom.
Consell: encara que desactivis les notificacions, se't continuarà mostrant un punt de notificació vermell per a les @mencions i els missatges directes.

Personalitzar les notificacions d'un espai amb converses organitzades

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Mantén premut un espai i, a continuació, Configuració de notificacions.
  3. Selecciona una opció per a les notificacions:
    • Tot: notificacions de respostes i missatges nous a les converses que segueixes.
    • Seguint: notificacions de respostes i converses que segueixes i de @mencions.
    • Cap: sense notificacions. Si algú et @menciona, apareix un punt al costat del nom de l'espai.
  1. Opcional: per evitar que la conversa es posi en negreta i es mogui al capdamunt de la llista de converses, selecciona la casella que hi ha al costat de l'opció "Silencia la conversa".
  2. Toca Desa.

Consell: quan segueixes una conversa en un espai, se't notifica amb un punt vermell sempre que hi hagi activitat a la conversa en qüestió. En un espai, pots veure el nombre de missatges no llegits al costat de cada conversa.

Activar o desactivar les notificacions d'un missatge directe concret
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Chat .
  2. Mantén premut un missatge directe i, a continuació, Configuració de notificacions.
  3. Toca Notifica sempre o Notificacions desactivades.
  4. Opcional: per evitar que la conversa es posi en negreta i es mogui al capdamunt de la llista de converses, selecciona la casella que hi ha al costat de l'opció "Silencia la conversa".
Definir sons de notificació a l'aplicació Google Chat
  1. Obre l'aplicació Chat .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toca Notificacions per correu electrònic i, a continuació, Sons de notificació.
  4. Selecciona el so de notificació que vols utilitzar.
  5. Per desactivar els sons de notificació, toca Cap.

Definir sons de notificació de Google Chat a l'aplicació Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Notificacions", toca Notificacions del xat i, a continuació, Sons de notificació.
  4. Selecciona el so de notificació que vols utilitzar.
  5. Per desactivar els sons de notificació, toca Cap.

Deixar de rebre notificacions de xat duplicades

És possible que rebis notificacions de xat addicionals si tens diverses aplicacions, com ara Gmail i Google Chat, al dispositiu mòbil. Per evitar les notificacions duplicades, pots desactivar les notificacions de l'aplicació Chat.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Chat.
  3. Comprova que les notificacions de l'aplicació estiguin desactivades.

Resoldre problemes relacionats amb les notificacions de Google Chat

Evitar les notificacions repetides

Per evitar les notificacions duplicades al mòbil de les aplicacions Gmail i Chat, ves a la configuració del teu dispositiu i desactiva les notificacions de Chat.

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Chat.
  3. Desactiva l'opció "Permet les notificacions".
Consell: per obtenir més informació, visita l'article Deixar de rebre les notificacions duplicades de Chat.

No arriba cap notificació

Si no reps notificacions, visita No rebo les notificacions de Google Chat.

On es mostren les notificacions

Quan l'aplicació Google Chat per a mòbils està oberta, s'hi mostren les notificacions. Les notificacions no es mostren:

• En línia a chat.google.com
  • A l'aplicació Chat per a ordinadors
  • A l'aplicació Chat a Gmail

Mentre l'aplicació Chat està oberta, es mostra el missatge "Ara reps les notificacions de Chat aquí". Obtén més informació sobre l'aplicació independent Chat.

Important: si el receptor utilitza un iPhone o un iPad, és possible que la teva foto de perfil aparegui a les notificacions dels missatges de xat que envies. Obtén més informació sobre com pots canviar la foto de perfil.

Recursos relacionats

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.