Opret en tidsplan for aftaler

Du kan oprette en tidsplan for aftaler i Google Kalender på din computer.

Vigtigt! Hvis du bruger Kalender med en personlig konto, kan du oprette en enkelt bookingside og acceptere ubegrænsede aftaler uden beregning. Flere betalingsfunktioner kræver Google Workspace- eller Google One-abonnementer. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler .

Opret din tidsplan for aftaler

Opret en aftaletidsplan

Trin 1: Opret din tidsplan for aftaler

Vigtigt! Hvis du vil oprette en tidsplan for aftaler i en sekundær kalender eller føje medværter til en tidsplan for aftaler, skal du have et kvalificeret Google Workspace-abonnement. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler .

1. Åbn Google Kalender på en computer.
  2. Klik på Opret Tilføj øverst til venstre.
  3. Klik på Tidsplan for aftaler.
  4. Angiv en titel.
    • Titlen kan ses af alle, der har linket til din bookingside.
    • Titlen vises i din kalender for tidsplanen for aftaler og indgående bookinger.
  5. Klik på menupilen Dropdown for at angive en aftalevarighed.
    • Aftaler skal vare mindst 5 minutter.
  6. Angiv dato, tidspunkt og tidszone for dine aftaler.
    • Du kan oprette en engangsaftale eller en fast tidsplan.
    • Tip! Hvis du vil tilføje flere tidsrum til en enkelt dag, skal du klikke på Føj et andet tidsrum til denne dag .
  7. Vælg indstillinger for din aftaletilgængelighed, f.eks. din planlægningsperiode eller dage, hvor du ikke er tilgængelig. Få flere oplysninger om tilpasning af din tilgængelighed.
  8. Vælg en primær eller sekundær kalender, hvor du vil tilføje din tidsplan for aftaler.
    • Tip!

• Når du har oprettet en tidsplan for aftaler, kan du ikke redigere den, så den er i en anden primær eller sekundær kalender.

• Alle med redigeringstilladelse til en sekundær eller primær kalender kan foretage ændringer i tidsplanen og se indgående bookinger. Få flere oplysninger om adgangstilladelser.

9. Valgfrit: Hvis du vil undgå konflikter for begivenheder, der er oprettet eller accepteret i primære eller sekundære kalendere, skal du vælge Tjek kalendere for tilgængelighed under "Kalendere". Vælg derefter alle kalendere, for hvilke der ikke skal være tilgængelige bookingtidspunkter under oprettede eller accepterede begivenheder.
    • Vigtigt! Hvert aftaletidsrum på en bookingside kan kun bookes én gang, også selvom denne funktion er deaktiveret.
  10. Du kan føje medværter til aftalen ved at angive deres navne eller mailadresser.
    • Tip! Du kan tilføje op til 20 medværter inden for samme organisation. Google-grupper kan ikke være medværter.

11. Klik på Næste.

Trin 2: Konfigurer din bookingside

Vigtigt!

• Verificering via mail er kun tilgængelig for kvalificerede Google Workspace-abonnementer.
  • Du kan sende op til 5 påmindelser inden hver aftale for kvalificerede Google Workspace- og Google One-abonnementer.
  • En Stripe-konto er påkrævet for at acceptere betalinger for aftaler. Få flere oplysninger om, hvordan du accepterer betalinger.
  1. Gennemgå dit bookingsidebillede og -navn.
  2. Vælg en lokation og mødemuligheder for aftalen:
    • Google Meet-videomøde
    • Fysisk møde
    • Telefonopkald
    • Ingen angivelse/angives senere
  3. Tilføj en note, som forklarer din tjeneste.
    • Beskrivelsen vises på din bookingside og i bekræftelsesmails.
  4. Tilføj felter, som dine deltagere skal udfylde.
    • Deltagere skal angive deres for- og efternavn samt mailadresse.
    • Sådan tilføjer du flere felter:
      1. Klik på Tilføj et element.
      2. Klik på Telefonnummer eller Tilpasset element.
      3. Vælg, om disse felter skal markeres med Påkrævet eller Valgfrit.
    • Klik på Kræv mailverificering for at forhindre bots.
  5. Valgfrit: Aktivér betaling af aftaler.
    1. Knyt en Stripe-konto til Google Kalender.
    2. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Kræv betaling ved booking".
    3. Angiv et beløb og en valuta.
    4. Tilføj din annulleringspolitik.
  6. Konfigurer bekræftelsesmails og påmindelser for dine mails.
    • Du kan sende op til 5 påmindelser.
  7. Klik på Gem.

Tip!

• I visningen Uge eller visningen Dag kan du oprette eller føje tilgængelighed til en tidsplan for aftaler, når du klikker på din kalender. Klik på tidsplan for aftaler i det vindue, der vises.

Rediger din aftaletidsplan

Du kan redigere visse felter i din aftaletidsplan.
Skift dit billede og dit navn
Du kan ændre, hvordan dit billede og dit navn vises på din bookingside. Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser din aftalebookingside.
Angiv aftalestedet
Du kan fortælle gæster, hvor en aftale finder sted.
  1. Åbn din tidsplan for aftaler.
  2. Klik på Næste nederst til højre.
  3. Klik på Vælg et sted Dropdown under "Sted og møde" for at angive et mødested.
  4. Vælg et sted:
    • Google Meet-videomøde
    • Fysisk møde
    • Telefonopkald
    • Ingen angivelse/angives senere
  5. Klik på Gem nederst til højre for at gemme din tidsplan for aftaler.
Tip! Hvis du vil bruge en tredjepartstjeneste til videoopkald, skal du klikke på Ingen angivelse/angives senere. Når en person har booket en aftale, skal du redigere begivenheden for at tilføje oplysningerne om videomødet. Vi anbefaler, at du installerer en Google Workspace Marketplace-tilføjelse.
Tilføj en beskrivelse
Du kan angive flere oplysninger om din tjeneste eller begivenhed i beskrivelsen af begivenheden.
  1. Åbn din tidsplan for aftaler.
  2. Klik på Næste nederst til højre.
  3. Angiv oplysninger om din tjeneste eller begivenhed under "Beskrivelse".
  4. Klik på Gem nederst til højre for at gemme din tidsplan for aftaler.
Tip! Beskrivelser vises på din bookingside, i bekræftelsesmails og begivenhedsbeskrivelser i Google Kalender.
Rediger bookingformularen
Du kan tilføje felter, som dine deltagere skal udfylde i bookingformularen.
Vigtigt! Personer, der booker aftaler med dig, skal angive deres navn og mailadresse i bookingformularen.
  1. Åbn din tidsplan for aftaler.
  2. Klik på Næste nederst til højre.
  3. Klik på Bookingformular Pil ned og derefter Tilføj et element og derefter Telefonnummer Dropdown.
  4. Vælg feltet:
    • Telefonnummer: Bed deltageren om at angive sit telefonnummer.
    • Tilpasset element: I tekstfeltet skal du skrive den besked, som deltageren skal svare på.
  5. Valgfrit: Du kan kræve et svar ved at markere afkrydsningsfeltet ud for "Påkrævet".
  6. Klik på Tilføj element for at gemme formularen.
  7. Klik på Gem nederst til højre for at gemme din tidsplan for aftaler.
Rediger påmindelsesmails

Du kan angive et tidspunkt for, hvornår en deltager skal modtage en påmindelse via mail.

1. Åbn din tidsplan for aftaler.
  2. Klik på Næste nederst til højre.
  3. Klik på Bookingbekræftelser og -påmindelser Pil ned.
  4. Klik på pil ned Dropdown under "Mailpåmindelse".
  5. Vælg, hvornår deltageren skal modtage en mailpåmindelse.
  6. Klik på Udfør for at gemme påmindelsestidspunktet.
  7. Klik på Gem nederst til højre for at gemme din tidsplan for aftaler.
Tips!
  • Du kan sende op til 5 påmindelser.
  • Du kan ikke redigere teksten i påmindelsesmails.
Deaktiver mails med påmindelser
  1. Følg trin 1-7 i Opret en aftaletidsplan, eller åbn en eksisterende aftaletidsplan.
  2. Klik på Næste nederst til højre.
  3. Klik på Bookingbekræftelser og -påmindelser Pil ned.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Mailpåmindelse".
Skjul din tidsplan for aftaler

Sådan viser eller skjuler du tidsplaner for aftaler i Google Kalender på nettet:

1. Øverst på siden ud for Indstillinger skal du klikke på rullemenuen "Skift visning".
  2. Klik på Vis tidsplan for aftaler.

Tips!

• Hvis tidsplaner for aftaler er skjult, vises de bookede aftaler stadig i din kalender.
  • Hvis tidsplaner for aftaler er skjult, og du opretter en ny tidsplan eller føjer et tidspunkt til en eksisterende, viser indstillingen tidsplaner for aftaler igen.
  • Tidsplaner for aftaler er altid synlige i mobilappen.

Sådan synkroniseres din aftaletidsplan med din kalender

Din tidsplan for aftalersynkroniseres automatisk med Google Kalender.
  • Din tidsplan for aftaler og dine bookede aftaler vises automatisk i din kalender.
  • Når du vælger "Tjek kalendere for tilgængelighed", undgår Google Kalender tidsplaner i konflikt. Hvis du svarer "Ja" eller "Måske" til en begivenhed i Google Kalender, vises du ikke som ledig i det pågældende tidsrum på din bookingside. Dine ledige tidsrum på din bookingside opdateres automatisk for at undgå konflikter med andre begivenheder. Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, tjekkes der for konflikter i dine valgte kalendere. Få flere oplysninger om, hvordan du undgår konflikt i din tidsplan for aftaler.

Sådan fungerer synligheden af aftaletidsplanen

• Alle med redigeringstilladelse til den kalender, hvor der er oprettet en tidsplan for aftaler, kan ændre tidsplanen og se indgående bookinger.
  • Alle med linket til din bookingside kan se, hvornår du er ledig.
  • Hvis du deler din bookingside, men ikke din kalender, kan andre ikke se begivenheder i din kalender.
  • Under menuen "Skift visning" kan du vise eller skjule tidsplaner for aftaler. Hvis en tidsplan for aftaler er skjult, og du opretter en ny tidsplan eller føjer et tidspunkt til en, vises de skjulte tidsplaner for aftaler igen.
  • Hvis du deaktiverer "Tjek kalendere for tilgængelighed" på dine bookingsider, vises alle aftaletidsblokke som åbne med undtagelse af tidligere bookinger, der accepteres via bookingsider. Dette gælder også, selvom du har accepteret en begivenhed, der ikke er en aftale.
    • Vigtigt! Hvert aftaletidsrum på en bookingside kan kun bookes én gang, også selvom denne funktion er deaktiveret.