Kaikki Yritysprofiilia koskevat käytännöt ja ohjeet

Päivitetty viimeksi: 31.7.2024

Käytäntöjemme ja ohjeidemme avulla pyrimme varmistamaan positiivisen käyttökokemuksen kaikille Googlen tuotteiden käyttäjille. Alla on linkit kaikkiin Google Yritysprofiilia koskeviin käytäntöihin ja ohjeisiin.

Tärkeää: Jos havaitsemme rikkomuksia, teemme tarvittavat toimenpiteet rajoittaaksemme pääsyä profiiliin tai kauppiastilille tai sisällön näkymistä.

Pääsy profiiliin liittyvään dataan (vain ETA)

Jos haluat tehdä uuden pyynnön bisnesdatasta, jota ei ole vielä saatavilla Google Yritysprofiilin ohjekeskuksen tai Google Business Profile APIen kautta, ota meihin yhteyttä yrityskäyttäjän datapyyntölomakkeella.