Aconseguir que un perfil d'empresa sigui perfecte

Tant si ja tens un lloc web com si comences a construir la teva presència en línia, pots crear un perfil d'empresa que impressioni els clients i t'ajudi a destacar entre la competència.

Compartir fotos

El perfil d'empresa és un lloc ideal per mostrar fotos que transmetin l'essència de la teva empresa. Les empreses amb fotos tenen més probabilitats de rebre sol·licituds d'indicacions amb cotxe per arribar a la seva ubicació, així com clics d'entrada als seus llocs web, en comparació amb les empreses que no tenen fotos.

A més del logotip i de la imatge que vols que es mostrin primer als resultats de Google Maps, pots publicar fotos de productes i d'esdeveniments per donar-los a conèixer als clients i ensenyar-los els teus punts forts. Si tens un lloc web, aprofita'n les fotos i publica-les també al perfil d'empresa.

Pots afegir diversos tipus de fotos al perfil d'empresa:

• Logotip: ajuda els clients a reconèixer el teu negoci a Google. En el cas de les empreses que tenen la informació bàsica, com ara un número de telèfon o l'horari d'obertura, al perfil d'empresa es marca el logotip.
  • Foto de portada: estableix una foto de portada que sigui representativa de la teva empresa perquè es mostri a la part superior del perfil. En alguns casos, això no garanteix que la primera imatge de l'empresa que es mostri sigui la foto de portada.
  • Fotos d'empresa: afegeix diferents fotos per marcar les característiques de l'empresa, atreure clients i proporcionar-los informació. Obtén més informació sobre les fotos d'empresa.

Les fotos han de tenir almenys 720 píxels d'amplada per 720 píxels d'alçada i han d'estar en format JPG o PNG. Obtén més informació sobre les fotos.

Fes-ho ara: afegeix fotos al perfil

Pots afegir fotos o vídeos del teu aparador, així com dels productes i serveis que ofereixes. Obtén informació sobre com pots gestionar les fotos i els vídeos.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Promociona i, a continuació, Foto.
    • Consell: a l'ordinador, selecciona Afegeix una foto i, a continuació, Foto utilitzant la Cerca de Google.
  3. Tria una foto i afegeix-la.

Afegir productes al perfil d'empresa amb Pointy

Els comerços al detall aptes poden utilitzar Pointy de Google per afegir fàcilment els productes de les seves botigues al seu perfil d'empresa. Pointy està disponible per als comerços al detall ubicats al Canadà, als Estats Units, a Irlanda i al Regne Unit. Obtén informació sobre com pots afegir productes amb Pointy.

Consell: també pots utilitzar l'editor de productes per afegir productes manualment al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots afegir productes al perfil amb l'editor de productes.

Respondre a les ressenyes dels clients

El perfil d'empresa permet als clients publicar ressenyes sobre la teva empresa. Les ressenyes en línia són una manera fantàstica de portar el màrqueting de boca-orella al web i poden ajudar els clients nous a trobar-te.

En respondre a aquestes ressenyes, mostres als teus clients i als clients potencials que valores el temps que t'han dedicat.

Recorda que les respostes a les ressenyes es publiquen en nom de l'empresa. És possible que aquestes respostes no figurin immediatament al perfil d'empresa.

Fes-ho ara: respon a les ressenyes

Pots respondre a les ressenyes, la qual cosa t'ajudarà a guanyar-te la confiança dels clients. Obtén informació sobre com pots llegir les ressenyes i respondre-hi.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Clients i, a continuació, Ressenyes.
    • Consell: a l'ordinador, a la Cerca de Google, selecciona Llegeix les ressenyes.
  3. Al costat de la ressenya a la qual vols respondre, selecciona Respon.

Consultar estadístiques

Vols saber fins a quin punt el perfil és eficaç? Les estadístiques et permeten controlar el rendiment del perfil fàcilment.

Primer, accedeix a les estadístiques del teu perfil.

Fes-ho ara: accedeix a les estadístiques

Fes un seguiment del rendiment del teu perfil d'empresa a la Cerca. Obtén informació sobre com pots consultar el rendiment i trobar estadístiques.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona Promociona i, a continuació, Rendiment.
    • Consell: a l'ordinador, a la Cerca de Google, selecciona Rendiment.
  3. A la part superior, selecciona un interval de dates per a l'informe.
  4. Fes clic a Aplica.

Per trobar més detalls o filtrar les dades, marca la casella que hi ha al costat de cada opció que vulguis afegir al gràfic o bé suprimir (per exemple, "Trucades rebudes" o "Visualitzacions de fotos" al gràfic "Accions de clients"). Aquesta opció només està disponible per a certes targetes.

Ara que ja has accedit a les estadístiques, què vols saber? Tria entre els exemples següents.

Quantes vegades han vist els usuaris la informació de la meva empresa?

La funció "On veuen els clients la teva empresa a Google" et permet fer un seguiment del nombre de vegades que els usuaris han vist la informació de l'empresa a Google Maps i a la Cerca de Google.

Quantes vegades han sol·licitat els usuaris indicacions per arribar en cotxe fins a la meva ubicació?

A la secció "Accions de clients", cerca el quadre "Sol·licituds d'indicacions". Aquesta funció et permet fer un seguiment del nombre de clics per obtenir indicacions amb cotxe que s'han fet des d'un resultat de la cerca local a Google Maps, a la Cerca o a Google Maps per a mòbils.

Com cerquen els clients el meu perfil?

La secció "Com cerquen els clients la teva empresa" mostra una comparativa de la quantitat de clients que t'han trobat fent una cerca directa (han cercat el nom o l'adreça de la teva empresa) i els que ho han fet mitjançant una cerca indirecta (han cercat una categoria, un producte o un servei que ofereixes i s'ha mostrat el teu perfil).

Obtén més informació sobre les estadístiques.

Ampliar la presència amb anuncis en línia

Vols tenir més visibilitat?Les campanyes intel·ligents de Google Ads són una manera fàcil de començar a publicar anuncis en línia i d'atreure els usuaris que estiguin cercant allò que ofereix la teva empresa, i tot sense superar el teu pressupost. Només cal que presentis l'empresa en unes tres línies i, en qüestió de 15 minuts, podràs connectar amb clients nous. Si connectes les campanyes intel·ligents amb el teu perfil d'empresa, pots crear anuncis que incloguin ressenyes i la teva ubicació a Google Maps.

Més informació sobre les campanyes intel·ligents