Foto's verwijderen uit uw bedrijfsvermelding

Uw bedrijf beheren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u foto's die u heeft toegevoegd, kunt verwijderen. Als u foto's van gebruikers wilt markeren die in strijd zijn met de richtlijnen voor content of met de wet, volgt u deze instructies.

Desktop

1. Log in bij Google Mijn Bedrijf en kies de vermelding die u wilt beheren.
  2. Klik in het menu op Foto's.
  3. Klik op de foto die u wilt verwijderen.
  4. Klik rechtsboven op het prullenbakpictogram Delete. (Dit pictogram wordt alleen weergegeven voor foto's die u heeft toegevoegd.)

Mobiel

1. Open de app Google Mijn Bedrijf.
  2. Tik op Meer en tik vervolgens op Foto's.
  3. Tik op de foto die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het menupictogram en tik vervolgens op Verwijderen.

Omslagfoto's, logo's en bedrijfsspecifieke foto's vindt u in het album Identiteitsfoto's.