Fjern billeder fra din virksomhedsfortegnelse

Administrer din virksomhed

I denne vejledning beskrives det, hvordan du fjerner billeder, som du har tilføjet. Følg denne fremgangsmåde for at anmelde brugerbilleder, der overtræder retningslinjerne vedrørende indhold eller loven.

På en computer

1. Log ind på Google My Business, og vælg den fortegnelse, du vil administrere.
  2. Klik på Billeder i menuen.
  3. Klik på det billede, du vil slette.
  4. Klik på ikonet for papirkurven Delete øverst til højre. Dette ikon vises kun for de billeder, du har tilføjet.

På en mobilenhed

1. Åbn Google My Business-appen.
  2. Tryk på Mere og derefter på Billeder.
  3. Tryk på det billede, du vil fjerne.
  4. Tryk på menuikonet  og derefter på Slet.

Forsidebilleder, logoer og virksomhedsspecifikke billeder kan findes i albummet "Identitetsbilleder".