Foto's of video's aan bedrijfsvermeldingen toevoegen

Uw bedrijf beheren

Uw foto's worden alleen weergegeven op Google als u uw bedrijf verifieert.

Typen foto's

Er zijn verschillende typen foto's die u aan uw bedrijfsvermelding kunt toevoegen:

• Logo: Zorg dat klanten uw bedrijf kunnen herkennen op Google. Voor bedrijven die hun basisgegevens hebben toegevoegd (telefoonnummer, openingstijden, enzovoort), wordt in het bedrijfsprofiel het logo uitgelicht.
  • Omslagfoto: Geef bovenaan het profiel een omslagfoto weer die goed bij uw bedrijf past. In sommige gevallen garandeert deze actie niet dat de omslagfoto wordt weergegeven als de eerste afbeelding voor uw bedrijf.
  • Aanvullende foto's: Voeg extra foto's toe om bepaalde kenmerken van uw bedrijf te benadrukken die een rol spelen in de aankoopbeslissingen van klanten. Meer informatie over bedrijfsfoto's

Foto's of video's toevoegen

U kunt ook foto's van personeel, producten en services toevoegen om meer informatie over uw bedrijf te geven. Het is ook een goed idee om een foto van de gevel van uw bedrijf toe te voegen, zodat mensen het kunnen herkennen wanneer ze langskomen.

Nadat u de foto's of video's heeft geselecteerd die u wilt toevoegen aan uw Google Mijn Bedrijf-vermelding, controleert u het volgende:

Bedrijven met tien of meer locaties kunnen foto's uploaden via een spreadsheet.

Een foto of video toevoegen

1. Log in op Google Mijn Bedrijf. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Foto's.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Posten Post.
  4. Kies het type foto of video dat u wilt toevoegen.
  5. Upload de foto of video vanaf uw computer.

Een omslagfoto of logo toevoegen

Selecteer een herkenbare profielafbeelding die naast posts of reacties op reviews wordt weergegeven. Gebruik de onderstaande stappen om een omslagfoto of logo toe te voegen:

1. Log in op Google Mijn Bedrijf. Als u meerdere locaties heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Foto's.
  3. Op het tabblad Overzicht:
    • Als u een foto van een logo wilt toevoegen, klikt u op de kaart Logo op Foto kiezen.
    • Als u een omslagfoto wilt toevoegen, klikt u op de kaart Omslag op Foto kiezen.
    • Als u een bestaand logo of een bestaande omslagfoto wilt wijzigen, klikt u op Bewerken Bewerken
  4. Kies het type foto dat u wilt toevoegen.
  5. Upload een foto vanaf uw computer of kies een foto die u eerder heeft geüpload.

Foto's verwijderen

U kunt foto's verwijderen uit uw bedrijfsvermelding. Als u foto's van gebruikers wilt markeren die in strijd zijn met de richtlijnen voor content of met de wet, volgt u deze instructies.

1. Log op uw computer in bij Google Mijn Bedrijf en kies de vermelding die u wilt beheren.
  2. Klik in het menu op Foto's.
  3. Klik op de foto die u wilt verwijderen.
  4. Klik rechtsboven op Prullenbak Trash. (Dit pictogram wordt alleen weergegeven voor foto's die u heeft toegevoegd.)

Richtlijnen voor foto's

Uw foto's zien er op Google het mooist uit als ze aan de volgende richtlijnen voldoen:

• Indeling: jpg of png.
  • Grootte: Tussen 10 KB en 5 MB.
  • Aanbevolen resolutie: Lengte van 720 pixels, breedte van 720 pixels.
  • Minimale resolutie: Lengte van 250 pixels, breedte van 250 pixels.
  • Kwaliteit: De foto moet scherp en goed belicht zijn, er mogen geen aanzienlijke wijzigingen zijn aangebracht en er mag geen overmatig gebruik zijn gemaakt van filters. Met andere woorden: de foto moet een realistisch beeld van de werkelijkheid geven.

Richtlijnen voor video's

Zorg ervoor dat uw video's aan de volgende vereisten voldoen:

• Duur: Maximaal 30 seconden.
  • Bestandsgrootte: Tot 100 MB.
  • Resolutie: 720p of hoger.