Valokuvien ja videoiden lisääminen yritysprofiiliin

Ylläpidä yrityksesi tietoja

Tärkeää: Kuvasi näkyvät Googlessa vasta, kun olet todentanut yrityksesi.

Kuvatyypit

Yritysprofiiliin voi lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Logo: Auta asiakkaita tunnistamaan yrityksesi Googlessa. Perustiedot (kuten puhelinnumeron tai aukioloajat) sisältävissä yritysprofiileissa korostetaan yrityksen logoa.
  • Kansikuva: Lisää profiilin yläosaan kansikuva, joka kuvaa parhaiten yrityksesi toimintaa. Tämä ei kuitenkaan takaa, että kuva näkyy aina yrityksesi ensimmäisenä kuvana.
  • Yrityksen kuvat: Lisää erilaisia yrityksesi toiminnasta kertovia kuvia, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja joista on heille hyötyä. Lue lisää yrityksen kuvista.

Valokuvien ja videoiden lisääminen

Voit lisätä valokuvia yrityksesi julkisivusta, tuotteista ja palveluista.

Kun olet valinnut Google My Business ‑yritystietoihisi lisättävät kuvat tai videot, varmista, että ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

Yritykset, joilla on vähintään 10 sijaintia, voivat ladata kuvia laskentataulukon avulla.

Vinkki: Myös ulkokuva on hyvä lisätä, jotta käyntiä suunnittelevat asiakkaat tunnistavat yrityksesi helpommin.

Valokuvan tai videon lisääminen

1. Kirjaudu Google My Businessiin tietokoneella.
    • Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä se, jonka haluat päivittää.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Kuvat.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Postaa Post.
  4. Valitse lisättävän videon tai valokuvan tyyppi.
  5. Lataa valokuva tai video tietokoneeltasi.

Kuvan tai videon lisääminen Google Hausta

1. Varmista, että olet kirjautuneena tilille, jolla olet rekisteröitynyt Google My Businessiin.
  2. Löydät yritysprofiilisi hakemalla Googlesta yrityksesi tarkkaa nimeä. Voit myös tehdä haun "minun yritykseni".
    • Jos haluat päivittää yritysprofiilisi, klikkaa Näytä profiili.
  3. Klikkaa Markkinoi ja sitten Lisää kuvia.
  4. Valitse ja lisää haluamasi kuva.

Kansikuvan tai logon lisääminen

Tärkeää: Hotelleista ja ketjuista ei voi lisätä logokuvia.

Valitse erottuva profiilikuva, joka näkyy postausten sekä arvostelujen vastausten vieressä.

1. Kirjaudu Google My Businessiin tietokoneella.
    • Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä se, jonka haluat päivittää.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Kuvat.
  3. Tee Yleiskatsaus-välilehdellä haluamasi asiat:
    • Jos haluat lisätä logokuvan, klikkaa Logo-kortista Valitse valokuva.
    • Jos haluat lisätä kansikuvan, klikkaa Kansikuva-kortista Valitse valokuva.
    • Jos haluat muuttaa aiemmin lisäämääsi logo- tai kansikuvaa, klikkaa Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse lisättävän kuvan tyyppi.
  5. Lataa valokuva tietokoneeltasi tai valitse aiemmin lataamasi kuva.

Jos logokuvasi ei tule näkyviin, varmista, että olet lisännyt kaikki tarvittavat tiedot Google My Businessiin. Sinun on lisättävä

• nimi
  • hyväksyttävä sijainti ja katuosoite
  • toimialat
  • puhelinnumero
  • aukioloajat.

Jos valitsemasi kansikuva on heikkolaatuinen tai se ei muiden lähteiden mukaan ole paras kuva edustamaan yritystäsi, käyttäjän lähettämää kuvaa voidaan käyttää sen sijaan.

Valokuvien poistaminen

Voit poistaa kuvia yritysprofiilistasi. Jos asiakkaan lisäämä kuva rikkoo sisältöä koskevia ohjeita tai lakia, voit tehdä kuvasta poistopyynnön.

1. Kirjaudu Google My Businessiin tietokoneella.
    • Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä se, jonka haluat päivittää.
  2. Klikkaa vasemmasta valikosta Kuvat.
  3. Valitse poistettava kuva.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Roskakori Trash.
    • Kuvake näkyy vain itse lisäämiesi kuvien vieressä.

Kuvien ja videoiden lataaminen

Kun olet ladannut kuvan tai videon, tarkastamme, että se on kuvia ja videoita koskevien käytäntöjemme mukainen. Lataamallasi mediasisällöllä voi olla jokin seuraavista tiloista:

• Odottaa: Mediasisältö on joko lataus- tai käsittelyvaiheessa, tai profiilisi ei tällä hetkellä ole todennettu. Odotustilassa oleva mediasisältö ei näy asiakkaille Google Haussa tai Mapsissa.
  • Ei hyväksytty: Mediasisällöstä on tehty ilmoitus, ja sen on todettu rikkovan käytäntöjä. Koska mediasisällöstä on tehty ilmoitus, se ei näy Google Haussa tai Mapsissa.
  • Julkaistu: Mediasisältö näkyy asiakkaille Haussa ja Mapsissa.

Valokuviin ja videoihin liittyvät ohjeet

Varmista, että valokuvasi ja videosi ovat Googlen ohjeiden ja vaatimusten mukaisia ja noudattavat Googlen sisältökäytäntöä.

Valokuvia koskevat ohjeet

Kuvasi ovat Googlessa parhaimmillaan, kun ne täyttävät seuraavat ehdot:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt–5 Mt
  • Suositusresoluutio: Korkeus 720 pikseliä, leveys 720 pikseliä
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 250 pikseliä, leveys 250 pikseliä
  • Laatu: Kuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu, ja muokkauksia ja suodattimia tulisi käyttää maltilla. Kuvan on siis oltava todenmukainen.
Videoita koskevat ohjeet

Varmista, että videosi täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kesto: Enintään 30 sekuntia
  • Tiedostokoko: Enintään 75 Mt
  • Resoluutio: 720p tai suurempi