Valokuvien ja videoiden lisääminen yritystietoihin

Ylläpidä yrityksesi tietoja

Valokuvat eivät näy Googlessa, ennen kuin olet vahvistanut yrityksesi.

Kuvatyypit

Yritystietoihin voi lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Logo: Auta asiakkaita tunnistamaan yrityksesi Googlessa. Perustiedot (kuten puhelinnumeron ja aukioloajat) sisältävissä yritysprofiileissa korostetaan yrityksen logoa.
  • Kansikuva: Määritä profiilin yläosaan kansikuva, joka kuvaa parhaiten yrityksesi toimintaa. Tämä ei kuitenkaan takaa, että kuva näytetään aina yrityksesi ensimmäisenä kuvana.
  • Lisäkuvat: Lisää erilaisia yrityksesi toiminnasta kertovia kuvia, jotka herättävät asiakkaiden huomion heidän tehdessään ostopäätöksiä. Lue lisää yritykseen liittyvistä kuvista.

Valokuvien ja videoiden lisääminen

Voit kertoa lisää yrityksestäsi näyttämällä kuvia julkisivuista, tuotteista ja palveluista. Myös ulkokuva on hyvä lisätä, jotta käyntiä suunnittelevat asiakkaat tunnistavat yrityksesi helpommin.

Kun olet valinnut Google My Business ‑yritystietoihisi lisättävät kuvat tai videot, varmista, että ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

Yritykset, joilla on vähintään kymmenen sijaintia, voivat ladata kuvia laskentataulukon avulla.

Valokuvan tai videon lisääminen

1. Kirjaudu Google My Businessiin. Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä haluamasi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Kuvat.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Postaa Post.
  4. Valitse lisättävän videon tai valokuvan tyyppi.
  5. Lataa valokuva tai video tietokoneeltasi.

Kansikuvan tai logon lisääminen

Valitse erottuva profiilikuva, joka näytetään postausten tai arvostelujen vastausten vieressä. Lisää kansikuva tai logo seuraavasti:

1. Kirjaudu Google My Businessiin. Jos sinulla on useita sijainteja, valitse niistä haluamasi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Kuvat.
  3. Tee Yleiskatsaus-välilehdellä haluamasi toimet:
    • Jos haluat lisätä logokuvan, klikkaa Logo-kortista Valitse valokuva.
    • Jos haluat lisätä kansikuvan, klikkaa Kansikuva-kortista Valitse valokuva.
    • Jos haluat muuttaa aiemmin lisäämääsi logo- tai kansikuvaa, klikkaa Muokkaa Muokkaa
  4. Valitse lisättävän kuvan tyyppi.
  5. Lataa valokuva tietokoneeltasi tai valitse aiemmin lataamasi kuva.

Kuvien poistaminen

Voit poistaa yritystiedoissasi olevia valokuvia. Jos haluat tehdä ilmoituksia käyttäjien lisäämistä kuvista, jotka rikkovat sisältöohjeita tai lakia, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

1. Kirjaudu tietokoneellasi Google My Businessiin ja valitse yritystiedot, joita haluat hallinnoida.
  2. Valitse valikosta Kuvat.
  3. Valitse kuva, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Roskakori Trash. (Kuvake näkyy vain lisäämiesi kuvien yhteydessä.)

Valokuvia koskevat ohjeet

Kuvasi ovat Googlessa parhaimmillaan, kun ne täyttävät seuraavat ehdot:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt–5 Mt
  • Suositusresoluutio: Korkeus 720 pikseliä, leveys 720 pikseliä
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 250 pikseliä, leveys 250 pikseliä
  • Laatu: Kuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu, ja muokkauksia ja suodattimia tulisi käyttää maltilla. Kuvan on siis oltava todenmukainen.

Videoita koskevat ohjeet

Varmista, että videosi täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kesto: Enintään 30 sekuntia
  • Tiedostokoko: Enintään 100 Mt
  • Resoluutio: 720p tai suurempi