Yritysprofiilin kuvien ja videoiden ylläpitäminen

Voit viimeistellä Yritysprofiilisi ja tehdä siitä kiinnostavamman lisäämällä siihen kuvia tai videoita yrityksesi julkisivusta, tuotteista ja palveluista.

Tärkeää: Kuvasi näkyvät Googlessa vasta, kun olet todentanut Yritysprofiilisi.

Yritysprofiiliin voi lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Logo: Auta asiakkaita tunnistamaan yrityksesi Googlessa. Perustiedot (kuten puhelinnumeron tai aukioloajat) sisältävissä yritysprofiileissa korostetaan yrityksen logoa.
  • Kansikuva: Lisää profiilin yläosaan kansikuva, joka kuvaa parhaiten yrityksesi toimintaa. Tämä ei kuitenkaan takaa, että kuva näkyy aina yrityksesi ensimmäisenä kuvana.
  • Yrityksen kuvat: Lisää erilaisia yrityksesi toiminnasta kertovia kuvia, jotka herättävät asiakkaiden huomion ja joista on heille hyötyä. Lue lisää yrityksen kuvista.

Ylläpidä yrityksesi tietoja

Valokuvien ja videoiden lisääminen

Kun olet valinnut Yritysprofiiliisi lisättävät kuvat tai videot, varmista, että ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

Yritykset, joilla on vähintään 10 toimipaikkaa, voivat ladata kuvia laskentataulukon avulla.

Vinkki: Myös ulkokuva on hyvä lisätä, jotta käyntiä suunnittelevat asiakkaat tunnistavat yrityksesi helpommin.

Kuvan lisääminen

Jos olet sellaisen yrityksen omistaja tai ylläpitäjä, jolla on vähintään yksi todennettu profiili, voit lisätä kuvia suoraan Yritysprofiilistasi seuraavasti:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Markkinoi ja sitten Kuva.
  3. Valitse ja lisää haluamasi kuva.

Lataamasi kuvat näkyvät Yritysprofiilissasi heti.

Kansikuvan tai logon lisääminen

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Muokkaa profiilia ja sitten Kansikuva tai Logo.
  3. Valitse ja lisää haluamasi kuva.

Kuvien poistaminen

Voit poistaa kuvia yritysprofiilistasi. Jos asiakkaan lisäämä kuva on lain tai sisältöä koskevien ohjeiden vastainen, voit tehdä kuvasta poistopyynnön.

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse kuvat ja sitten Omistajan ottamat.
  3. Valitse kuva, jonka haluat poistaa.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Trash ja sitten vahvista, että haluat poistaa kuvan.
    Vinkki: Kuvake näkyy vain yrityksesi lisäämien kuvien yhteydessä.

Kuvien ja videoiden latauksen tila

Kun olet ladannut kuvan tai videon, tarkastamme, että se on kuvia ja videoita koskevien käytäntöjemme mukainen. Lataamallasi mediasisällöllä voi olla jokin seuraavista tiloista:

• Odottaa: Mediasisältö on joko lataus- tai käsittelyvaiheessa, tai profiilisi ei tällä hetkellä ole todennettu. Odotustilassa oleva mediasisältö ei näy asiakkaille Google Haussa tai Mapsissa.
  • Ei hyväksytty: Mediasisällöstä on tehty ilmoitus, ja sen on todettu rikkovan käytäntöjä. Koska mediasisällöstä on tehty ilmoitus, se ei näy Google Haussa tai Mapsissa.
  • Julkaistu: Mediasisältö näkyy asiakkaille Haussa ja Mapsissa.

Logokuvaan liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Jos logokuvasi ei tule näkyviin, varmista, että olet lisännyt Yritysprofiiliisi kaikki tarvittavat tiedot. Sinun on lisättävä

• nimi
  • hyväksyttävä sijainti ja katuosoite
  • toimialat
  • puhelinnumero
  • aukioloajat.

Jos valitsemasi kansikuva on heikkolaatuinen tai se ei muiden lähteiden mukaan ole paras kuva edustamaan yritystäsi, sen tilalla voi näkyä käyttäjän lähettämä kuva.

Valokuviin ja videoihin liittyvät ohjeet

Varmista, että valokuvasi ja videosi ovat Googlen ohjeiden ja vaatimusten mukaisia ja noudattavat Googlen sisältökäytäntöä.

Kuvia koskevat ohjeet

Kuvasi ovat Googlessa parhaimmillaan, kun ne täyttävät seuraavat ehdot:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt–5 Mt
  • Suositusresoluutio: Korkeus 720 pikseliä, leveys 720 pikseliä
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 250 pikseliä, leveys 250 pikseliä
  • Laatu: Kuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu, ja muokkauksia ja suodattimia tulisi käyttää maltilla. Kuvan on siis oltava todenmukainen.

Videoita koskevat ohjeet

Varmista, että videosi täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kesto: Enintään 30 sekuntia
  • Tiedostokoko: Enintään 75 Mt
  • Resoluutio: 720p tai suurempi