Paikallisen yrityksen valokuvien ja videoiden lisääminen

Valokuvien ja videoiden avulla käyttäjät löytävät yrityksesi helpommin Hausta, Mapsista ja muista Googlen palveluista. Valokuvia ja videoita voivat lisätä sekä yritykset itse että niiden asiakkaat. Lisäämällä itse valokuvia voit esitellä valikoimaasi käyttäjille, jotka etsivät tarjoamiesi kaltaisia tuotteita tai palveluja.

Valokuvat eivät näy Googlessa, ennen kuin olet vahvistanut yrityksesi.

Valokuvien ja videoiden lisääminen

Kun olet valinnut Google My Business ‑yritystietoihisi lisättävät valokuvat tai videot, varmista, että kuvat ovat joko JPG- tai PNG-muotoisia ja oikean kokoisia ja että videot ovat ohjeidemme mukaisia. Lataa ne sen jälkeen tietoihisi seuraamalla näitä ohjeita:

Tietokone
  1. Kirjaudu Google My Businessiin. Jos sinulla on useita sijainteja, valitse haluamasi sijainti.
  2. Valitse valikosta Kuvat.
  3. Valitse lisättävän videon tai valokuvan tyyppi.
  4. Lataa valokuva tai video tietokoneeltasi tai valitse aiemmin lataamasi kuva.

Mobiililaite

Jos haluat lisätä valokuvan mobiililaitteella, seuraa näitä ohjeita:
  1. Avaa Google My Business.
  2. Napauta Aloitusnäyttö.
  3. Napauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa pluskuvaketta .
  4. Valitse Lisää valokuvia.
  5. Valitse lisättävän videon tai valokuvan tyyppi.
  6. Valitse valokuva tai video kameran rullasta tai ota uusi kuva tai video.
  7. Napauta Lähetä.
Yritykset, joilla on vähintään kymmenen sijaintia, voivat ladata kuvia laskentataulukon avulla.

Kuvien tyypit

Yritystietoihin voi lisätä muun muassa seuraavanlaisia kuvia:

• Logo: Auta asiakkaita tunnistamaan yrityksesi Googlessa.
  • Kansikuva: Esittele sivusi luonnetta. Kun lisäät kansikuvan, siitä tulee automaattisesti yritystietojesi ensisijainen kuva. Tämä ei takaa kuvan näkymistä yrityksesi ensimmäisenä kuvana, mutta se kertoo Googlelle, että haluat näyttää ensisijaisesti juuri tämän kuvan.
  • Lisäkuvat: Lisää erilaisia yrityksesi toiminnasta kertovia kuvia, jotka herättävät asiakkaiden huomion heidän tehdessään ostopäätöksiä. Lue lisää yritykseen liittyvistä kuvista.

Valokuvia koskevat ohjeet

Kuvasi pääsevät parhaiten edukseen Googlessa, kun ne ovat seuraavien standardien mukaisia:

• Muoto: JPG tai PNG
  • Koko: 10 kt–5 Mt
  • Vähimmäisresoluutio: Korkeus 720 pikseliä, leveys 720 pikseliä
  • Laatu: Kuvan on oltava tarkka ja hyvin valaistu, ja muokkauksia ja suodattimia tulisi käyttää maltilla. Kuvan on siis oltava todenmukainen.

Videoita koskevat ohjeet

Varmista, että videosi ovat seuraavien ohjeiden mukaisia:

• Kesto: Enintään 30 sekuntia
  • Tiedostokoko: Enintään 100 Mt
  • Resoluutio: 720p tai korkeampi