Administrer billeder eller videoer på din virksomhedsprofil

Du kan tilføje billeder eller videoer af din butiksfacade, dine produkter eller dine tjenester for at færdiggøre din virksomhedsprofil og gøre den mere attraktiv for kunderne.

Du kan føje flere forskellige slags billeder til din virksomhedsprofil:

• Logo: Hjælp dine kunder med at genkende din virksomhed på Google. Hvis der er angivet grundlæggende oplysninger om virksomheden, f.eks. et telefonnummer eller åbningstider, fremhæves logoet på virksomhedsprofilen.
  • Forsidebillede: Vis et forsidebillede, der repræsenterer din virksomhed, øverst på din profil. I nogle tilfælde kan det ikke garanteres, at forsidebilledet er det første billede, der vises for din virksomhed.
  • Virksomhedsbilleder: Tilføj billeder, der fremhæver forskellige egenskaber ved din virksomhed, for at tiltrække kunder og give dem mere information. Få flere oplysninger om virksomhedsbilleder.

Vigtigt! Dine billeder bliver ikke vist på Google, før du har bekræftet din virksomhedsprofil.

Administrer din virksomhed

Tilføj billeder eller videoer

Når du har valgt de billeder eller videoer, du vil føje til din virksomhedsprofil, skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

Virksomheder med ti eller flere lokationer kan uploade billeder via regneark.

Tip! Det er en god idé at tilføje et billede af din virksomheds facade, så kunderne kan genkende virksomheden, når de vil besøge den.

Fra Google Søgning

1. Sørg for, at du er logget ind på den konto, du brugte, da du tilmeldte dig med henblik på at få oprettet en virksomhedsprofil.
  2. Find din virksomhedsprofil ved at søge på Google efter det nøjagtige virksomhedsnavn. Du kan også søge efter "min virksomhed".
    • Klik eventuelt på Se profil for at opdatere din profil.
  3. Klik på Promover efterfulgt af Tilføj billeder.
  4. Vælg et billede, og tilføj det.

Fjern billeder

Du kan fjerne billeder fra din virksomhedsprofil. Hvis kundebilleder er i strid med loven eller retningslinjerne for indhold, kan du rapportere dem for at anmode om at få dem fjernet.
  1. Sørg for, at du er logget ind på den konto, du brugte, da du tilmeldte dig med henblik på at få oprettet en virksomhedsprofil.
  2. Find din virksomhedsprofil ved at søge på Google efter det nøjagtige virksomhedsnavn. Du kan også søge efter "min virksomhed".
    • Vælg Se profil for at opdatere din profil.
  3. Vælg Billeder efterfulgt af Efter ejer.
  4. Vælg ét af dine billeder.
  5. Øverst til højre skal du vælge Trash efterfulgt af Slet.
    • Dette ikon vises kun for billeder, din virksomhed har tilføjet.

Status for upload af billeder og videoer

Når du uploader et billede eller en video, gennemgår vi den for at sikre, at den overholder vores politikker for billeder og videoer. Når du uploader et medie, kan du se nogle af disse statusser:

• Afventer: Mediet er enten i upload- eller behandlingsfasen, eller din profil er i øjeblikket ikke bekræftet. Afventende medier vises ikke til kunder på Google Søgning og i Maps.
  • Ikke godkendt: Mediet er blevet rapporteret og har overtrådt politikker. Da mediet er blevet rapporteret, vises det ikke på Google Søgning eller Maps.
  • Live: Mediet vises for kunder på Søgning og Maps.

Fejlfinding af problemer med logoer

Hvis dit logo ikke vises, skal du sørge for, at du har angivet alle de nødvendige oplysninger på din virksomhedsprofil. Disse oplysninger omfatter:

• Navn
  • Gyldigt placering med en adresse
  • Kategorier
  • Telefonnummer
  • Åbningstider

Hvis det forsidebillede, du vælger, er af dårlig kvalitet, eller hvis det i henhold til andre kilder ikke giver det bedst mulige indtryk af din virksomhed, vælges der muligvis et brugerindsendt billede i stedet.

Retningslinjer for billeder og videoer

Sørg for, at dine billeder og videoer overholder Googles retningslinjer og krav samt Googles indholdspolitik.

Retningslinjer for billeder

Dine billeder ser bedst ud på Google, hvis de opfylder følgende standarder:

• Format: JPG eller PNG.
  • Størrelse: Mellem 10 kB og 5 MB.
  • Anbefalet opløsning: 720 x 720 pixels.
  • Minimumopløsning:  250 x 250 pixels.
  • Kvalitet: Billedet skal være i fokus, veloplyst og ikke være redigeret i større grad eller gøre overdreven brug af filtre. Billedet skal med andre ord repræsentere virkeligheden.

Retningslinjer for video

Sørg for, at dine videoer opfylder følgende krav:

• Varighed: Op til 30 sekunder
  • Filstørrelse: Op til 75 MB
  • Opløsning: 720p eller højere