Gestionar fotos o vídeos al perfil d'empresa

Per completar el teu perfil d'empresa i fer-lo més atractiu per als clients, pots afegir-hi fotos o vídeos del teu aparador, així com dels productes i serveis que ofereixes.

Perquè les fotos es mostrin a Google, primer has de verificar el perfil d'empresa.

Gestiona l'empresa

Requisits de les fotos i dels vídeos

Un cop hagis triat les fotos o els vídeos que vulguis afegir al perfil d'empresa, comprova que:

Les empreses que tenen 10 ubicacions o més poden penjar fotos mitjançant un full de càlcul.

Consell: és recomanable afegir una foto de l'exterior perquè els usuaris puguin reconèixer l'empresa quan la visitin.

Directrius per a fotos i vídeos

Assegura't que les fotos i els vídeos compleixin les directrius i els requisits de Google, així com la política de continguts de Google.

Directrius per a les fotos

Les fotos es veuen millor a Google si compleixen els estàndards següents:

• Format: JPG o PNG.
  • Mida: entre 10 kB i 5 MB.
  • Resolució recomanada: 720 píxels d'alt per 720 píxels d'ample.
  • Resolució mínima: 250 píxels d'alt per 250 píxels d'ample.
  • Qualitat: la foto ha d'estar enfocada i ben il·luminada, no pot estar retocada ni hi pot haver un ús excessiu de filtres. En altres paraules, la imatge ha de representar la realitat.

Directrius per als vídeos

Assegura't que els vídeos compleixen els requisits següents:

• Durada: 30 segons com a màxim
  • Mida del fitxer: 75 MB com a màxim
  • Resolució: 720p o superior

Tipus de fotos que pots afegir

Pots afegir diversos tipus de fotos al perfil d'empresa:

• Logotip: ajuda els clients a reconèixer el teu negoci a Google. En el cas de les empreses que tenen la informació bàsica, com ara un número de telèfon o l'horari d'obertura, al perfil d'empresa es marca el logotip.
  • Foto de portada: estableix una foto de portada que sigui representativa de la teva empresa perquè es mostri a la part superior del perfil. En alguns casos, això no garanteix que la primera imatge de l'empresa que es mostri sigui la foto de portada.
  • Fotos d'empresa: afegeix diferents fotos per marcar les característiques de l'empresa, atreure clients i proporcionar-los informació. Obtén més informació sobre les fotos d'empresa.

Afegir una foto o un vídeo amb la Cerca de Google

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Per afegir una foto o un vídeo, fes clic a Fotos i, a continuació, Afegeix fotos.
  3. Selecciona la teva foto o el teu vídeo.
    • Pots triar diversos vídeos o fotos.

Consell: pots trobar les fotos o els vídeos que has penjat al teu perfil d'empresa.

Afegir una portada o un logotip amb la Cerca de Google

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Per afegir una portada o un logotip, fes clic a Fotos i, a continuació, Afegeix una foto de portada o de logotip.
  3. Selecciona la teva foto.

Suprimir una foto o un vídeo amb la Cerca de Google

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Per suprimir una foto o un vídeo, fes clic a Fotos.
  3. desplaça't i selecciona la foto o el vídeo que vulguis suprimir.
  4. Fes clic a Suprimeix Trash.

Consell : també pots sol·licitar que se suprimeixin les fotos que ha afegit el client. Obtén informació sobre com pots suprimir fotos de clients.

Estat de pujada de fotos i vídeos

Quan penges una foto o un vídeo, el revisem per assegurar-nos que compleixi les nostres polítiques de fotos i vídeos. A continuació s'indiquen alguns dels estats que trobaràs en penjar un element multimèdia:

• Pendent: l'element multimèdia es troba a la fase de pujada o de processament, o bé el perfil no està verificat. Els elements multimèdia pendents no es mostren als clients a la Cerca de Google ni a Maps.
  • No aprovat: l'element multimèdia s'ha marcat i ha infringit les polítiques. Com que s'ha marcat, multimèdia no es mostra a la Cerca de Google ni a Maps.
  • Publicat: l'element multimèdia es mostra als clients a la Cerca i a Maps.

Consell: poden passar entre 24 i 48 hores abans que les fotos i els vídeos es mostrin al perfil d'empresa.

Falta la foto del logotip

Si no es mostra la foto del logotip, comprova que hagis introduït tota la informació necessària al teu perfil d'empresa. Per exemple:

• Nom
  • Ubicació vàlida amb una adreça postal
  • Categories
  • Número de telèfon
  • Horari comercial

Si la foto de portada que selecciones és de baixa qualitat o si altres fonts suggereixen que no és la millor foto per representar l'empresa, es pot seleccionar una foto enviada per un usuari.