Manglende virksomhedskoder til masseuploads

Du kan først importere dit regneark, når hver lokation har en entydig butikskode. Med en unik butikskode for hver lokation på din konto sikrer du dig, at ændringer anvendes korrekt på hver lokation, når du importerer et nyt regneark.

Tip! Følg denne vejledning for at få hjælp til identiske butikskoder.

Tilføj butikskoder

Du kan til enhver tid tilføje eller ændre butikskoder i virksomhedsprofilen. Med Profiladministrator kan du masseuploade nye butikskoder for nye lokationer ved hjælp af et regneark. Få flere oplysninger om masseupload via regneark.

Sådan tilføjer eller ændrer du manglende butikskoder:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg prikmenuen og derefter Indstillinger for virksomhedsprofil og derefter Avancerede indstillinger.
  3. Hvis du vil tilføje eller ændre dine butikskoder, skal du vælge blyanten Rediger ud for "Butikskode".
  4. Indtast butikskoden i det vindue, der vises.
  5. Vælg Gem.

Husk!

• Du kan bruge en hvilken som helst entydig identifikator som butikskode. En butikskode kan være alt fra navnet på en lokation til et tilfældigt tal, forudsat at det altid er den samme kode, der henviser til den pågældende lokation.
  • Medtag dit brandnavn i din butikskode, så du ikke risikerer at blande regnearkene for din virksomhedskonto og din personlige konto sammen. Hvis vi eksempelvis siger, at Google har 100 steder, kan de navngives "GOOG1", "GOOG2", "GOOG3" osv. Få flere oplysninger om formatering af butikskoder.

Via dit regneark til masseupload

Hvis du vil ændre en butikskode, skal du bruge Profiladministrator.

Tilføjelse af butikskoder via et regneark til masseupload fungerer kun, når du tilføjer en ny lokation. Hvis du tilføjer eller ændrer en butikskode for en eksisterende lokation, oprettes der en identisk lokation.

1. Download dine steder i et regneark.
  2. Indtast butikskoder i regnearket. Du må ikke ændre adressen på nogen steder.
  3. Upload regnearket med de nye butikskoder.

Hvis du bruger et offlineregneark, skal du sikre dig, at de nye butikskoder også benyttes i dette.