Falta de codis d'empresa en pujades massives

Per poder importar el full de càlcul, cal que cada ubicació del teu compte tingui un codi de botiga únic, ja que això garanteix que els canvis s'apliquin correctament a cada una en importar un full de càlcul nou.

Consell: segueix aquests passos per obtenir ajuda amb els codis de botiga duplicats.

Afegir codis de botiga

Al perfil d'empresa, pots afegir o canviar els codis de botiga en qualsevol moment. Amb el Gestor de perfils d'empresa, pots penjar codis de botiga nous de manera massiva per a les ubicacions noves mitjançant un full de càlcul. Obtén informació sobre com pots fer pujades massives mitjançant fulls de càlcul.

Per afegir o canviar els codis de botiga que falten:

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona el menú de tres punts i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa i, a continuació, Configuració avançada.
  3. Per afegir o canviar els codis de botiga, al costat de "Codi de botiga", selecciona el llapis Edita
  4. A la finestra que es mostra, introdueix el codi de botiga.
  5. Selecciona Desa.

​Qüestions que cal tenir en compte

• Qualsevol identificador únic pot ser un codi de botiga. Pots triar el que vulguis com a codi de botiga, des del nom d'un lloc fins a un nombre aleatori, sempre que es faci servir el mateix per a cada ubicació.
  • Si tens comptes personals i d'empresa separats, inclou el nom de la marca al codi de botiga per evitar confusions entre els fulls de càlcul. Per exemple, si Google tingués 100 ubicacions, es podrien anomenar "GOOG1", "GOOG2", "GOOG3", etc. Obtén més informació sobre el format dels codis de botiga.

Al full de càlcul de pujada massiva

Per canviar un codi de botiga, utilitza el Gestor de perfils d'empresa.

La pujada massiva de codis de botiga amb un full de càlcul només funciona quan afegeixes ubicacions noves. Si afegeixes o canvies el codi de botiga d'una ubicació existent, la ubicació es duplicarà.

1. Baixa les ubicacions en un full de càlcul.
  2. Introdueix els codis de botiga al full. No canviïs l'adreça de cap ubicació.
  3. Penja el full de càlcul amb els codis de botiga nous.

Si tens un full de càlcul sense connexió, assegura't que també utilitzi els codis de botiga nous.