Slik kan du bekrefte 10 eller flere profiler

Du kan administrere informasjon om ti eller flere beliggenheter som tilhører den samme bedriften, i alle Google-produkter.

Du kan administrere enkeltprofiler fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil. Hvis du vil legge til en ny profil, må du velge menyen med tre prikker på Google Søk og så Legg til en ny bedriftsprofil

Viktig:

Dette må du bekrefte

Bekreftelsen skjer på kontonivå. Du kan bekrefte to typer kontoer:

• En personlig brukerkonto: Så snart denne kontoen er bekreftet, bekreftes alle de kvalifiserte profilene i kontoen som ikke er gjort krav på av en annen bruker.
  • Beliggenhetsgrupper: Når hovedeieren er bekreftet, bekreftes også alle de kvalifiserte profilene i gruppen. Profilene kan ikke eies av andre. Finn ut mer om beliggenhetsgrupper.

Viktig: Størrelsen på bedriften din må gjenspeiles nøyaktig i profilene som legges til i kontoen din. Du kan bli bedt om å fremlegge bevis hvis størrelsen på kjeden avviker fra antallet profiler i kontoen din.

Trinn 1: Sjekk at innfrir kravene til bekreftelse

Viktig: Det blir ikke sendt noen forespørsel om bekreftelse når du laster opp et regneark. Finn ut hvordan du kan sende slike forespørsler.

Krav til bekreftelse:

Trinn 2: Send inn til bekreftelse

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil på datamaskinen.
  2. Klikk på Lisenser til venstre, og velg så Kjede.
  3. Fyll ut skjemaet.
    • Bedriftsnavn: Hvis et morselskap eier og driver denne bedriften, må du oppgi navnet på denne bedriften samt navnet på morselskapet.
    • Bedriftsland/-regioner: Ikke ta med profiler som administreres via andre kontoer.
    • Kontaktnavn: Ta med navnene på alle som administrerer denne kontoen. Dette kan for eksempel se slik ut: Ola Nordmann (markedsføring) og Kari Nordmann (drift).
    • Telefonnummer: Vi kan komme til å ringe deg hvis vi har behov for å få bekreftet informasjonen din.
    • E-postadressen til leder i bedriften: Oppgi e-postadressen til en person som kan bekrefte at du er en autorisert representant.
    • E-postadressen til Google-kontoadministratoren: Før opp navnene på eller e-postadressene til eventuelle Google-kontakter du samarbeider med, for eksempel i Google Ads.
  4. Send inn skjemaet. Vi sender deg en e-post når beliggenhetene i kontoen din er massebekreftet.

Oppretthold bekreftelsen

• For å sikre at kildene til data som vises på Google Maps, har korrekt informasjon, kan vi oppheve bekreftelsen av kontoer der profilene ikke administreres aktivt.
  • Gjennomgå kontoen din for å se etter feil, og oppdater profilene dine, slik at du kan opprettholde massebekreftelsen.
  • Vi sender deg en e-post hvis statusen for massebekreftelse endres.
  • Vi kan også kontakte deg i fall du har problemer i eller kan forbedre kontoen din.
  • Hvis en konto bruker massebekreftelse på uriktig vis og ikke overholder retningslinjene våre, blir massebekreftelsen opphevet. Finn ut mer om retningslinjene.

Finn ut mer om fordelene ved massebekreftelse

• Endringer du gjør i beliggenheter, for eksempel bilder, åpningstider og kontaktinformasjon, kan vises på Google Maps og i andre Google-tjenester.
  • Nye beliggenheter du legger til i oversikten din, som ikke eies av andre, vises på Google.
  • Gjennom bekreftelse av kontoer kan vi påse at korrekt bedriftsinformasjon vises på Google.