Näin todennat vähintään 10 profiilia

Voit hallinnoida saman yrityksen kymmenen tai useamman toimipaikan tietoja kaikissa Google-tuotteissa.

Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

Tärkeää:

Mitä todennukseen tarvitaan?

Todennus tehdään tilitasolla. Voit todentaa kahdentyyppisiä tilejä:

• Yksittäinen käyttäjätili: Kun tilisi on todennettu, todennetaan myös tilin kaikki hyväksyttävät profiilit, jotka eivät ole jonkun muun omistuksessa.
  • Toimipaikkaryhmät: Kun pääomistaja on todennettu, myös kaikki ryhmän hyväksyttävät profiilit todennetaan. Nämä profiilit eivät voi olla kenenkään muun omistuksessa. Lue lisää toimipaikkaryhmistä.

Tärkeää: Tilille lisättyjen profiilien on vastattava tarkasti yrityksen kokoa. Sinun on ehkä toimitettava todisteita, jos ketjusi koko eroaa tililläsi olevien profiilien määrästä.

Vaihe 1: Varmista, että voit tehdä todennuksen

Tärkeää: Todennuspyyntöä ei lähetetä, kun lataat laskentataulukon. Katso ohjeet pyynnön lähettämiseen.

Voit tehdä todennuksen, jos

Vaihe 2: Lähetä todennettavaksi

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Todennukset. Valitse sitten Ketju.
  3. Täytä lomake.
    • Yrityksen nimi: Jos emoyhtiö omistaa tämän yrityksen ja ylläpitää sitä, lisää yrityksen nimen lisäksi myös emoyhtiön nimi.
    • Liiketoimintamaat tai ‑alueet: Älä lisää profiileja, jotka ovat toisen tilin ylläpitämiä.
    • Yhteyshenkilön nimi: Lisää kaikkien tätä tiliä ylläpitävien henkilöiden nimet. Esimerkki: Tomi Virtanen (markkinointi) ja Jaana Virtanen (liiketoiminta).
    • Puhelinnumero: Jos meidän on tarkistettava tietojasi, saatamme soittaa sinulle.
    • Liikkeenjohtajan sähköpostiosoite: Lisää sellaisen henkilön sähköpostiosoite, joka voi vahvistaa sinun olevan valtuutettu edustaja.
    • Googlen asiakasvastaavan sähköpostiosoite: Lisää Google-yhteyshenkilösi nimi tai sähköpostiosoite (tämä voi olla esimerkiksi Google Ads ‑yhteyshenkilö).
  4. Lähetä lomake. Ilmoitamme sinulle, kun tilisi joukkotodennus on valmis.

Tilin pitäminen todennettuna

• Pyrimme pitämään Google Mapsin datalähteet ajantasaisina ja saatamme siksi perua sellaisten tilien todennuksen, jotka eivät aktiivisesti ylläpidä profiilejaan.
  • Jotta joukkotodennus pysyy voimassa, tarkista tili säännöllisesti virheiden varalta ja pidä profiilien tiedot ajan tasalla.
  • Jos muutamme joukkotodennuksen tilaa, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.
  • Saatamme ottaa sinuun yhteyttä, jos tililläsi on jotain korjattavaa tai parannettavaa.
  • Jos tilillä käytetään joukkotodennusta väärin eikä tili ole ohjeidemme mukainen, joukkotodennus perutaan. Lue lisää ohjeista.

Lisätietoja joukkotodennuksen eduista

• Toimipaikkoihin tekemäsi päivitykset, kuten valokuvien ja aukioloaikojen muutokset, voivat näkyä Google Mapsissa ja muissa Googlen palveluissa.
  • Hallintapaneeliin lisäämäsi uudet toimipaikat, jotka eivät ole jonkun muun omistuksessa, näkyvät Googlessa.
  • Todennettujen tilien avulla voidaan varmistaa, että Googlessa näkyvät yritystiedot ovat oikein.

Muita lähteitä