Ulike typer feilmeldinger ved masseopplastinger

Beliggenheter med feil blir ikke vist på Maps før de er korrigert. Finn ut hvordan du kan se og korrigere feil for å få fullt utbytte av bedriftsprofilen din.

I tabellen nedenfor kan du finne ut mer om feilene i kontoen din og se hva du kan gjøre for å løse de aktuelle problemene.

Feilmeldinger du kan se når du laster opp datafiler

Feil Dette betyr feilmeldingen, og slik kan du løse feilen
«Du kan bare laste opp et visst antall beliggenheter til Bedriftsprofil per dag, og du har overskredet denne grensen. Prøv på nytt senere.» For å opprettholde integriteten til bedriftsprofiler på Google er det en grense for hvor mange profiler du kan opprette per Google-konto. Hvis du får denne feilmeldingen, kan du fylle ut dette skjemaet. Ta med at du har oppdaget denne feilmeldingen, i «Beskriv problemet»-feltet. Brukerstøtteteamet hjelper deg med å laste inn beliggenhetene dine i kontoen din og fortsette prosessen for massebekreftelse.
Tegn som ikke er tillatt

Det er visse tegn (f.eks. < og > for visse felt) som ikke tillates. Fjern disse tegnene før du fortsetter.

Det kan også hende at regnearket ditt har tegn som ikke støttes, fordi det inneholder korrupte data. Sånn kan du finne og korrigere korrupte data:

1. Last ned beliggenhetene dine fra bedriftsprofilen, og se etter i regnearket.
  2. Slett innholdet i cellene der det aktuelle tegnet vises, og oppgi så manuelt den korrekte informasjonen.
  3. Påse at eventuell tredjepartsprogramvare du bruker for å generere regnearket ditt, ikke inneholder en feil som produserer -tegnet.
Nettadresse i feltet for butikkoder Det er ikke tillatt med nettadresser (f.eks. google.com) i butikkoder. Fjern nettadresser fra alle butikkodene dine.

For mange tegn

Noen av feltene dine inneholder for mange tegn. Gjør dataene i disse feltene kortere før du fortsetter.

Det er ikke tillatt med postbokser I mange felt er det ikke tillatt med postbokser, og du må fjerne disse fra profildataene.
For mye tegnsetting Profilnavn kan maksimalt inneholde seks skilletegn. Fjern det nødvendige antallet skilletegn før du fortsetter.
For mange sifre Profilnavn kan maksimalt inneholde seks sifre. Fjern det nødvendige antallet sifre før du fortsetter.
Administrativt område og land samsvarer ikke Landet og det administrative området som er registrert i en profil, må samsvare. Kontroller at det administrative området du har oppgitt, faktisk inngår i landet registrert i profilen.
Landskode som er ugyldig eller ikke støttes Påse at du oppgir et land som støttes i Google-bedriftsprofilen. Hvis det er tilfellet, må du oppgi en gyldig landskode. Bedrifter på Krimhalvøya kan per nå ikke opprette bedriftsprofiler.
Feilformatert postnummer Sørg for at postnummerformatet du bruker, er det rette formatet i landet oppgitt i profilen.
Feil med lengde- og breddegrad Oppgi gyldige koordinater, herunder en breddegrad mellom -90 og 90 og en lengdegrad mellom -180 og 180.  Påse at både bredde- og lengdegradsverdien har minst seks sifre etter desimaltegnet, slik at bedriften din plasseres i riktig posisjon på kartet. Om for eksempel breddegradsverdien er 37,421998, og lengdegradsverdien er -122,084059, blir posisjonen nøyaktig beliggenheten til Googleplex.
Feilformatert telefonnummer

Sørg for at telefonnummerformatet du bruker, er det rette formatet i landet oppgitt i profilen.

Hvis du verken har oppgitt noe nettsted eller primært telefonnummer i en profil, vises det en feilmelding om feil eller manglende telefonnummer. Du kan løse dette problemet ved å legge til et nettsted eller primært telefonnummer i profilen.

For mange ekstra telefonnumre Du kan oppgi maksimalt to ekstra telefonnumre. Fjern eventuelle overskytende telefonnumre før du fortsetter.
Ugyldig nettsted Nettadresser kan inneholde maksimalt 256 tegn, må inneholde en gyldig protokoll (f.eks. http://) og kan bare inneholde tillatte tegn.
Ugyldige kategorier Visse kategorier støttes bare i visse land. Det kan dessuten vises en feilmelding dersom du ikke oppgir noen primær kategori i profilen, eller om du oppgir en kategori som ikke lenger støttes av Bedriftsprofil. I tillegg kan du maksimalt oppgi ni ekstra kategorier per profil.
Ugyldige spesielle åpningstider Sørg for at de spesielle åpningstidene er i tråd med formateringsreglene for Bedriftsprofil.
Bildefeil Bilder skal være korrekt formatert, og de kan ikke inneholde forbudte ord eller være dupliserte versjoner av bilder du allerede har lagt til i profilen. I profiler foretrekker vi at du legger til et profilbilde eller forsidebilde.