Joukkolataukseen liittyvät virheilmoitustyypit

Virheitä sisältävät toimipisteet eivät näy Mapsissa, ennen kuin ne on korjattu. Lue lisää virheiden katsomisesta ja korjaamisesta, niin saat täyden hyödyn Yritysprofiilistasi.

Alla olevassa taulukossa kerrotaan tilisi mahdollisista virheistä ja siitä, kuinka voit korjata ne.

Datatiedostoa lähetettäessä esiintyvät mahdolliset virheilmoitukset

Virhe Mitä virhe tarkoittaa ja miten voit korjata sen?
Olet ylittänyt niiden toimipisteiden enimmäismäärän, jotka voidaan ladata Yritysprofiiliin yhden päivän aikana. Yritä myöhemmin uudelleen. Yhdelle Google-tilille voidaan luoda rajoitettu määrä profiileita. Näin varmistetaan, että Yritysprofiilit Googlessa ovat luotettavia. Jos saat tämän virheilmoituksen, täytä tämä lomake. Kerro saamastasi virheilmoituksesta "Kuvaile ongelmaa" ‐kentässä. Tukitiimi auttaa lataamaan toimipisteet tilillesi ja jatkamaan joukkotodennusta.
Kiellettyjä merkkejä

Joitakin merkkejä (kuten < ja > joissakin kentissä) ei sallita. Poista nämä merkit, ennen kuin jatkat.

Laskentataulukko voi myös sisältää kiellettyjä merkkejä, koska siinä on virheellisiä tietoja. Etsi ja korjaa virheelliset tiedot seuraavien ohjeiden avulla:

1. Lataa toimipisteet Yritysprofiilista ja etsi laskentataulukosta.
  2. Poista sisältö soluista, joissa esiintyy kyseinen merkki, ja lisää oikeat tiedot manuaalisesti.
  3. Tarkista, ettei raportin luomiseen käyttämässäsi kolmannen osapuolen ohjelmistossa ole vikaa, joka aiheuttaa ‑merkkejä.
URL-osoite kaupan koodi ‑kentässä Kaupan koodit eivät saa sisältää URL-osoitteita (kuten google.fi). Poista URL-osoitteet kaikista kaupan koodeista.

Liian monta merkkiä

Joissakin kentissä on liikaa merkkejä. Lyhennä kyseisissä kentissä olevia tietoja, ennen kuin jatkat.

Postilokeroita ei sallita Monissa kentissä ei sallita postilokeroita, joten ne pitää poistaa profiilidatasta.
Liian monta välimerkkiä Profiilin nimet saavat sisältää enintään kuusi välimerkkiä. Poista ylimääräiset, ennen kuin jatkat.
Liian monta numeroa Profiilin nimet saavat sisältää enintään kuusi numeroa. Poista ylimääräiset, ennen kuin jatkat.
Hallintoalue ja maa eivät vastaa toisiaan Profiilin hallintoalueen ja maan on vastattava toisiaan. Varmista, että ilmoittamasi hallintoalue sijaitsee profiilin maassa.
Maatunnus on virheellinen, tai sitä ei tueta Varmista, että Google-yritysprofiili tukee ilmoittamaasi maata. Jos näin on, lisää hyväksyttävä maatunnus. Yritysprofiili ei tällä hetkellä tue Krimillä sijaitsevia yrityksiä.
Postinumero väärässä muodossa Varmista, että postinumero on oikeassa muodossa.
Leveys- ja pituusasteen virheet Anna kelvolliset koordinaatit: leveysaste väliltä ‑90 ja 90 ja pituusaste väliltä ‑180 ja 180.  Varmista, että leveys- ja pituusasteen arvoissa on vähintään 6 numeroa desimaalipisteen jälkeen, jotta yrityksesi voidaan sijoittaa tarkasti kartalle. Esimerkiksi Googleplex voitaisiin sijoittaa tarkasti leveysasteen arvon 37.421998 ja pituusasteen arvon -122.084059 avulla.
Puhelinnumero väärässä muodossa

Varmista, että puhelinnumero on siinä muodossa, jota käytetään profiilin maassa.

Jos et ole lisännyt profiiliin ensisijaista puhelinnumeroa tai verkkosivustoa, saat virheilmoituksen virheellisestä tai puuttuvasta puhelinnumerosta. Voit korjata asian lisäämällä profiiliin joko ensisijaisen puhelinnumeron tai verkkosivuston.

Liikaa muita puhelinnumeroita Voit ilmoittaa enintään kaksi muuta puhelinnumeroa. Poista ylimääräiset puhelinnumerot, ennen kuin jatkat.
Virheellinen verkkosivusto Verkkosivuston URL-osoitteessa saa olla korkeintaan 256 merkkiä, se saa sisältää vain sallittuja merkkejä ja siinä täytyy olla kelvollinen protokolla (esimerkiksi http://).
Virheelliset luokat Joitakin toimialoja tuetaan vain tietyissä maissa. Saatat saada tämän virheilmoituksen myös silloin, jos et lisää profiiliisi ensisijaista toimialaa tai lisäät toimialan, jota Yritysprofiili ei enää tue. Voit lisätä profiiliin enintään yhdeksän muuta toimialaa.
Virheelliset poikkeavat aukioloajat Varmista, että poikkeavat aukioloajat ovat Yritysprofiilin muotoilusääntöjen mukaiset.
Valokuvia koskevat virheet Valokuvien on oltava oikeassa muodossa, ne eivät saa sisältää kiellettyjä sanoja eivätkä olla samoja kuin profiiliin aiemmin liitetyt valokuvat. Profiilin ensisijaisen valokuvan täytyy olla joko logo tai kansikuva.