Om produktgodkendelse

For at sikre, at potentielle kunder får en god oplevelse, har vi udarbejdet en række politikker og krav mht. datakvalitet, som du skal overholde, når du tilføjer produktoplysninger på din virksomhedsprofil. Hvis de uploadede produktdata ikke lever op til specifikationerne for produktdata eller kravene i Shopping-politikkerne, får du en advarsel, og der er risiko for, at dine produkter bliver afvist eller suspenderet, at deres synlighed bliver begrænset, eller at de slet ikke bliver vist på Google.

Rediger dit produkt, så det kan blive gennemgået og godkendt igen

Hvis du ser statussen "Ikke godkendt" på din produktfortegnelse, kan du klikke på produktet for at få oplysninger om, hvorfor varen ikke er blevet godkendt. Sammen med forklaringen vises der et link til en side med udførlige oplysninger om de relevante politikker.

Når du har foretaget de relevante ændringer af opslaget og gemt det, bliver produktet automatisk gennemgået igen inden for 24 timer. Statussen "Ikke godkendt" bliver fjernet, hvis problemet er løst.

Få flere oplysninger om Produkteditor.

Anmod om gennemgang

Hvis et af dine produkter er blevet afvist og du har løst problemet eller er uenig i afvisningen, har du i nogle tilfælde mulighed for at anmode om gennemgang. Hvis gennemgangen udmønter sig i, at du får medhold, bliver det aktuelle problem ikke vist længere. Kontakt os for at få support, hvis afvisningen opretholdes og du er i tvivl om, hvordan du skal fortsætte.

Hvis du har sendt for mange anmodninger om gennemgang af produkter, der rent faktisk overtræder vores politikker, kan muligheden "Anmod om gennemgang" blive deaktiveret midlertidigt.

Sådan anmoder du om gennemgang:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg Rediger profil og så Produkt.
    • Tip! Vælg Rediger produkter på Google Søgning på din computer.
  3. Vælg et produkt, der er markeret som "Ikke godkendt".
  4. Vælg banneret "Gå til problemer".
  5. Vælg Anmod om gennemgang.

Forstå suspendering af konto

Hvis din virksomhedsprofil bliver suspenderet, får alle dine produkter statussen "Ikke godkendt". Når din virksomhedsprofil genoprettes, bliver produkterne automatisk behandlet igen, og de er tilgængelige inden for fem dage efter genoprettelsen. Få oplysninger om, hvordan du løser problemet med en suspenderet virksomhedsprofil.

I sjældne tilfælde får alle produkter statussen "Ikke godkendt" med begrundelsen "Kontoen er suspenderet", selvom virksomhedsprofilen rent faktisk ikke er suspenderet. Kontakt os, hvis du kommer ud for dette.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: