Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Inzicht in goedkeuring van producten

We willen potentiële klanten een goede gebruikerservaring bieden en daarom hebben we een reeks beleidsregels en vereisten voor gegevenskwaliteit opgesteld voor wanneer u productinformatie toevoegt aan uw bedrijfsprofiel. Als uw geüploade productgegevens niet voldoen aan de specificaties voor productgegevens of de vereisten van het Shopping-beleid, kunt u te maken krijgen met waarschuwingen, afkeuringen, beperkte zichtbaarheid of opschorting voor uw producten. Deze problemen kunnen ertoe leiden dat uw producten niet worden weergegeven op Google.

Uw product bewerken en opnieuw goedkeuring aanvragen

Als bij een productvermelding de status 'Niet goedgekeurd' wordt weergegeven, klikt u op het product om na te gaan waarom het niet is goedgekeurd. Naast uitleg ziet u ook een link naar een pagina met gedetailleerde informatie over het toepasselijke beleid.

Nadat u de vereiste wijzigingen in de vermelding heeft aangebracht en opgeslagen, wordt het product binnen 24 uur automatisch opnieuw beoordeeld. Als het probleem is verholpen, verdwijnt de status Niet goedgekeurd.

Meer informatie over de Product-editor

Een beoordeling aanvragen

Als een van uw producten wordt afgekeurd en u het probleem heeft verholpen of als u het niet eens bent met de inschatting van het probleem, kunt u in sommige gevallen een beoordeling aanvragen. Als de beoordeling positief is, is het probleem opgelost. Als de afkeuring blijft staan en u niet zeker weet hoe u verder moet gaan, neemt u contact met ons op voor support.

Als u te veel beoordelingen heeft aangevraagd voor producten die daadwerkelijk het beleid schenden, kan de optie Beoordeling aanvragen tijdelijk worden gedeactiveerd.

Vraag zo een beoordeling aan:

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Selecteer Profiel bewerken en dan Product.
    • Tip: Selecteer op uw desktop via Google Zoeken de optie Producten bewerken.
  3. Selecteer een product dat is gemarkeerd als Niet goedgekeurd.
  4. Selecteer de banner Naar problemen.
  5. Selecteer Beoordeling aanvragen.

Inzicht in accountopschorting

Als uw bedrijfsprofiel wordt opgeschort, krijgen al uw producten de status Niet goedgekeurd. Nadat uw bedrijfsprofiel is hersteld, worden de producten automatisch opnieuw verwerkt. Ze zijn binnen 5 dagen na herstel weer beschikbaar. Meer informatie over hoe u een opgeschort bedrijfsprofiel kunt corrigeren

In zeldzame gevallen krijgen alle producten de status 'Niet goedgekeurd' met als reden 'Account opgeschort' terwijl het bedrijfsprofiel niet is opgeschort. Neem contact met ons op als dit zich voordoet.