Maksuprofiilit (pankkitilit)

Jotkin tällä sivustolla kuvaillut kohteet eivät ehkä ole saatavilla, sillä kirjojen myyminen Google Playssa on rajoitettu tiettyihin maihin.
Saat lisätietoja maksuvaatimuksista, maksuaikataulusta ja muista tiedoista lukemalla tämän tulojasi käsittelevän artikkelin.

Maksuprofiilien avulla voit määrittää, miten Googlen tulisi maksaa Google Playn myyntitulosi. Kun lisäät myyntialueeseen maksuprofiilin, kyseisissä maissa tehdyn myynnin maksut suoritetaan profiilin asetuksien mukaan. Voit käyttää samaa maksuprofiilia useille myyntialueille.

Voit tarkastella maksuprofiilejasi kirjautumalla tilil osoitteessa play.google.com/books/publish/ ja siirtymällä maksukeskukseen.

Maksutietojesi suojaamisen johdosta kaikki muutokset maksuprofiiliisi on tehtävä 15 minuutin kuluessa sisäänkirjautumisesta. Jos sinulle näytetään virheilmoitus ”Käyttöoikeustietosi ovat vanhentuneet. Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään. Kirjaudu ulos klikkaamalla tätä”, noudata ohjeita ja kirjaudu uudelleen, vaikka voisit käyttää muita tilisi osioita.

Uuden maksuprofiilin luominen

1. Kirjaudu yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/.
  2. Siirry maksukeskukseen.
  3. Klikkaa Maksuprofiilit-osiossa Lisää maksuprofiili -painiketta.
  4. Anna profiilin nimi. Suosittelemme maan ja valuutan merkitsemistä nimeen.
  5. Anna yrityksesi tiedot, mukaan lukien yrityksesi nimi, yhteyshenkilön nimi, osoite ja puhelinnumero.
  6. Klikkaa Lähetä-painiketta. Maksuprofiilisi lisätään luetteloon.
  7. Seuraa annettavia ohjeita ja lisää maksuprofiiliin pankkitili.

Uuden pankkitilin lisääminen

1. Siirry Muokkaa maksuprofiilia osioon: valitse yhteistyökumppanikeskuksen maksukeskuksessa maksuprofiilin vieressä Muokkaa.
  2. Valitse Maksujen vastaanottaminen ‑kohdassa Lisää maksutapa.
  3. Anna pankkitilisi tiedot.
  4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Pankkitilin vahvistaminen

Pyydämme sinua vahvistamaan kaikkien tiliisi lisättävien pankkitilien omistajuuden, ellei pankkitili ole maassa, jossa Google suorittaa talletukset pankkisiirtoina.

1. Kun olet lisännyt uuden pankkitilin, Google suorittaa pienen talletuksen kahden arkipäivän kuluessa. Pankilta voi kuitenkin kulua kolmekin työpäivää talletuksen rekisteröimisessä tilille.
  2. Tarkista tiliotteesi verkossa tai pyydä pankkiasi etsimään talletus, joka sisältää merkinnän GOOGLE DEPOSIT tai jonkin vastaavan tunnuksen.
  3. Muokkaa vahvistettavan pankkitilin sisältävää maksuprofiilia tilisi maksukeskuksessa.
  4. Siirry Maksujen vastaanottaminen ‑kohtaan ja vahvista pankkitilisi antamalla talletussumma.

Jos et voi vahvistaa testitalletuksen määrää tilitiedoissasi, ota meihin yhteyttä. Jos et saa testitalletusta, tutustu mahdollisten syiden luetteloon.

Jos myyt kirjoja ennen pankkitilisi vahvistamista, saatavasi lisätään tilitietoihisi, kunnes voit vastaanottaa maksuja.

Pankkitilitietojen muokkaaminen

Et voi muokata pankkitilin numeroa suoraan. Jos haluat muuttaa pankkitilisi tietoja, muokkaa maksuprofiilia ja lisää uusi pankkitili, joka sisältää haluamasi tiedot. Muista määrittää se ensisijaiseksi maksutavaksi.

Uusi pankkitili täytyy vahvistaa, ellei se sijaitse maassa, jossa Google tekee talletukset pankkisiirtoina.

Lisäksi voit halutessasi poistaa vanhat pankkitilitiedot.

Pankkitilin poistaminen

Voit poistaa pankkitilin maksuprofiilista seuraavasti:

1. Kirjaudu yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/.
  2. Siirry maksukeskukseen.
  3. Valitse Muokkaa poistettavan pankkitilin sisältävän maksuprofiilin kohdalla.
  4. Siirry Maksujen vastaanottaminen ‑kohtaan ja poista pankkitilisi.

Useiden pankkitilien käyttäminen

Jos haluat vastaanottaa maksuja useille pankkitileille, sinun täytyy luoda useita maksuprofiileja. Jokaisessa maksuprofiilissa voi olla vain yksi aktiivinen pankkitili, mutta jos käytät useita myyntialueita, voit liittää niihin erilliset maksuprofiilit.

Verotietojen lähettäminen

Jos myyt kirjoja Yhdysvaltain dollareissa, sinun on annettava verotiedot kaikille maksuprofiileille, jotka saavat tuloja Yhdysvaltain dollareissa tehdyistä tapahtumista. Muutoin Google pidättää profiilin maksut. Voit lähettää verotiedot muokkaamalla maksuprofiilia ja siirtymällä Maksunsaajan profiiliin. Lisätietoja