Maksuprofiilit ja pankkitilit

Tärkeää:

• Google Playn yhteistyökumppanit voivat myydä e-kirjoja ja äänikirjoja tietyissä maissa tai tietyillä alueilla. Täällä mainitut ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla alueilla.
  • Ennakkotilausten avulla asiakkaasi voivat tilata kirjasi ennen sen julkaisua. He eivät kuitenkaan voi lukea kirjaa ennen julkaisupäivää. Ennakkotilauksen tehneiltä asiakkailta veloitetaan julkaisupäivänä kirjan hinta, ja he saavat kirjan käyttöönsä.
  • Viranomaisvaatimusten vuoksi Google ei voi tarjota ennakkotilauksia Intiassa. Intiassa kirja on saatavilla myyntiintulopäivänä Google Play Kaupassa.
  • Varmista ennen tiedostojen lähettämistä, että sisältösi noudattaa Googlen sääntöjä. Jos aiot myydä kirjojasi Google Playssa, lue Google Playn kirjoja koskevat kustantajien sisältökäytännöt.
  • Kuukausikohtaisten myyntiraporttien tiedot eivät välttämättä vastaa kuukausimaksuja. Jos haluat maksuja vastaavan talousraportin, tutustu Google Playn tuloraporttiin.

Maksuprofiilien avulla voit määrittää, miten Google maksaa sinulle myyntitulosi Google Playsta. Jos haluat muuttaa myyntialueen maksuasetuksia, voit lisätä myyntialueelle maksuprofiilin. Voit käyttää samaa maksuprofiilia useilla myyntialueilla.

Näet maksuprofiilisi, kun kirjaudut tilille osoitteessa play.google.com/books/publish. Siirry sitten Maksukeskukseen.

Artikkelista Tulot (maksujen saaminen) löydät lisätietoa maksuvaatimuksista ja maksuaikataulusta sekä muuta tietoa.

Maksutietojesi suojaamiseksi kaikki muutokset maksuprofiiliisi on tehtävä 15 minuutin kuluessa sisäänkirjautumisesta.

Jos sinulle näytetään virheilmoitus ”Käyttöoikeustietosi ovat vanhentuneet. Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään. Kirjaudu ulos valitsemalla tästä", seuraa ilmoituksen ohjeita, vaikka sinulla saattaa olla pääsy tilin muihin osuuksiin.

Maksuprofiilin luominen
  1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish.
  2. Valitse Maksukeskus.
  3. Valitse Maksuprofiilit-kohdasta Lisää maksuprofiili.
  4. Lisää profiilin nimi.
    • Suosittelemme maksuprofiilin maan ja valuutan merkitsemistä profiilin nimeen.
  5. Lisää yrityksesi tiedot. Ilmoita yrityksesi nimi, yhteyshenkilön nimi, osoite ja puhelinnumero.
  6. Lisää yksi tai useampi maksuyhteyshenkilö, jolle ilmoitetaan mahdollisista pankkitilin tai muiden maksuasetusten virheistä. Maksuyhteyshenkilöt saavat sähköpostiosoitteen, jonka kautta he voivat vahvistaa osoitteensa.
  7. Valitse Lähetä.
Uuden pankkitilin lisääminen
  1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish.
  2. Valitse Maksukeskus.
  3. Valitse maksuprofiilin vierestä Muokkaa.
  4. Valitse Miten sinulle maksetaan ‑kohdasta Lisää maksutapa.
  5. Lisää pankkitilisi tiedot.
  6. Valitse Tallenna.
Pankkitilin vahvistaminen

Pyydämme sinua vahvistamaan kaikkien tiliisi lisättävien pankkitilien omistajuuden, ellei pankkitili ole maassa, jossa Google suorittaa talletukset pankkisiirtoina.

1. Kun olet lisännyt uuden pankkitilin, Google tekee pienen talletuksen kahden arkipäivän kuluessa. Pankilla voi mennä lisäksi kolme arkipäivää tapahtuman rekisteröimisessä.
  2. Tarkista tiliotteesi verkossa tai pyydä pankkia etsimään talletus, jonka kohdalla lukee GOOGLE DEPOSIT tai jotain vastaavaa.
  3. Muokkaa vahvistettavan pankkitilin sisältävää maksuprofiilia Maksukeskuksessa.
  4. Vahvista pankkitilisi siirtymällä "Miten sinulle maksetaan" ‑kohtaan ja lisäämällä talletussumma.

Jos et voi varmistaa tililtä löytämäsi testitalletuksen määrää, ota meihin yhteyttä. Jos et saa testitalletusta, tutustu mahdollisiin syihin.

Jos myyt kirjoja ennen pankkitilisi vahvistamista, saatavasi lisätään tilitietoihisi, kunnes voit vastaanottaa maksuja.

Pankkitilin tietojen muokkaaminen

Jos haluat muuttaa pankkitilisi tietoja, sinun on muokattava maksuprofiilia ja lisättävä uusi pankkitili. Muista määrittää se ensisijaiseksi maksutavaksi. Lisäksi voit halutessasi poistaa vanhat pankkitilin tiedot.

Uusi pankkitili täytyy vahvistaa, ellei se sijaitse maassa, jossa Google tekee talletukset pankkisiirtoina.

Pankkitilin poistaminen

Tärkeää: Et voi poistaa maksuprofiilista sen ainoaa vahvistettua pankkitiliä. Jos haluat poistaa pankkitilin, lisää ja vahvista ensin uusi tili. Aseta uusi tili ensisijaiseksi ja poista sitten vanha tili.

Näin voit poistaa pankkitilin maksuprofiilista:

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish.
  2. Valitse Maksukeskus.
  3. Valitse poistettavan pankkitilin sisältävän maksuprofiilin vierestä Muokkaa.
  4. Siirry "Miten sinulle maksetaan" ‑kohtaan ja poista pankkitilisi.
Useiden pankkitilien käyttäminen

Jos haluat vastaanottaa maksuja useille pankkitileille, sinun täytyy luoda lisämaksuprofiileja. Jokaisessa maksuprofiilissa voi olla vain yksi aktiivinen pankkitili. Voit yhdistää jokaiseen myyntialueeseen eri maksuprofiilin, jos sinulla on useita myyntialueita.

Maksujen, maksukuittien ja ennakonpidätysten tarkistaminen

Maksuprofiilin tapahtumaosiosta löydät

• Maksujen päivämäärät ja summat
  • Maksamattomat tulot
  • Maksukuitit, jotka sisältävät
    • maksun päivämäärän
    • laskutustunnuksen, joka on nimeltään "maksuprofiilin tunnus" Maksukeskuksessa
    • maksutavan
    • maksun numeron
    • maksusumman
  • luvussa 3 mainitun Yhdysvaltain verojen ennakonpidätyksen summan
  • oikaisut.

Maksutietojen tarkistaminen:

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Siirry Maksukeskukseen.
  3. Valitse maksuprofiilin vierestä Muokkaa ja sitten Näytä tapahtumat.
  4. Jos haluat maksukuitin, klikkaa automaattisen maksun linkkiä.
Vinkki: Jos olet palveluntarjoaja, saatat saada maksuja useilta julkaisijoilta yhdelle tilille. Voit etsiä maksukuiteissa olevat maksunumerot pankkisi datasta.
Verotietojen lähettäminen

Jos myyt kirjoja Yhdysvaltain dollareissa, sinun on ilmoitettava verotiedot kaikista maksuprofiileista, jotka saavat tuloja Yhdysvaltain dollareissa tehdyistä tapahtumista. Muussa tapauksessa Google pidättää profiilin maksut. Jos haluat lähettää verotietoja, muokkaa maksuprofiilia ja siirry "Maksunsaajan profiili" ‐kohtaan.

Lue lisää verotietojen lähettämisestä.

Maksu- ja virheilmoitukset

Jotta sinulle voidaan ilmoittaa virheistä pankkitilin luomisessa tai muissa maksuasetuksissa, lisää vähintään yhden maksuyhteyshenkilön sähköpostiosoite:

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish.
  2. Valitse Maksukeskus.
  3. Valitse maksuprofiilin vierestä Muokkaa.
  4. Valitse Muuta asetuksia.
  5. Vieritä kohtaan Maksuyhteyshenkilö.
  6. Yhteyshenkilöiden täytyy vahvistaa sähköpostiosoitteensa osoitteesta payments-noreply@google.com tulevan sähköpostin kautta.

Yhteyshenkilöt saavat ilmoituksen osoitteesta payments-noreply@google.com aina kun pankkitili tai muut maksuasetukset edellyttävät toimia. He saavat myös lyhyen ilmoituksen aina kun maksu suoritetaan, yleensä kerran kuussa.