Domeinen beheren die zijn geregistreerd via Blogger

Als je je domein hebt geregistreerd toen je je aanmeldde voor Blogger, heb je betalingen voor je domein uitgevoerd via Google Wallet. We zijn sindsdien overgestapt op een factureringssysteem. Als onderdeel van de overstap hebben we voor je een gratis Google Cloud-account gemaakt.

Je beheert je domein met dit account. Je moet inloggen bij de Google-beheerdersconsole om je verlengingsopties te beheren en te controleren of je betalingsgegevens kloppen.

Ga als volgt te werk om accountinstellingen te openen in je nieuwe Google-beheerdersconsole:

1. Log in bij je Google-beheerdersconsole.
  2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Facturering > Factureringsaccounts.
  3. Klik naast uw domeinregistratieabonnement op Acties and then Factureringsaccount openen.

Als je de beheerdersconsole voor het eerst opent nadat we je gratis Google Cloud-account hebben ingesteld, word je gevraagd je factureringsgegevens te verifiëren. Bekijk Factureringsgegevens verifiëren voor verouderde domeinregistraties voor meer informatie.

Nadat je de beheerdersconsole hebt geopend, zie je de gebruikersnaam bloggeradmin@jedomein.com of apps-admin@jedomein.com. We raden je aan deze gebruiker een aangepaste naam te geven die je beter kunt onthouden, zoals jenaam@jedomein.com.

Toekomstige betalingen en verlengingen beheren: