Bruk Google-assistenten på hodetelefoner med Voice Match

Du kan bruke Voice Match på hodetelefonene dine for å snakke til Google-assistenten når du er koblet til telefoner og nettbrett med Android. Du kan lære Google-assistenten å gjenkjenne stemmen din med Voice Match, og deretter kan du bruke talekommandoer for å få personlige resultater. Du kan bruke Voice Match med hodetelefonene dine selv om du har slått av denne funksjonen på telefonen.

Viktig: Voice Match er ikke tilgjengelig på alle enheter. Sjekk bruksanvisningen eller emballasjen for hodetelefonene dine for å finne ut om de er kompatible med Voice Match.

Slå Voice Match av eller på.

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene dine.
  3. Slå Si «Hey Google» av eller på.

Lær Google-assistenten å gjenkjenne stemmen din

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter og så hodetelefonene dine.
  3. Sørg for at Google Assistent er på.
  4. Slå på Si «Hey Google».
  5. Følg trinnene for å øve inn stemmemodellen.

Slik fungerer språkinnstillingene for Voice Match og Google-assistenten

Assistenten lytter etter «Hey Google» eller «Ok Google» som uttales med en aksent som ligner på det primære Assistent-språket. Hvis for eksempel det primære Assistent-språket er spansk, lytter assistenten etter «Hey Google» eller «Ok Google» som det uttales med spansk aksent. Finn ut hvordan du bytter språk eller bruker flere språk.

Viktig: Det er ikke sikkert at Voice Match på hodetelefonene dine er tilgjengelig på alle Google Assistent-språkene som støttes på telefonen.

Slik fungerer Voice Match med flere Google Assistent-enheter

Hvis du sier «Hey Google» mens du har på deg hodetelefonene, svarer Google-assistenten i hodetelefonene selv om det finnes andre Google Assistent-enheter i nærheten, for eksempel en smarthøyttaler.

Hvis flere enheter svarer samtidig, bør du sjekke om du har tilknyttet den samme Google-kontoen på telefonen som på de andre enhetene dine. Finn ut hvordan du løser problemer med at Ok Google ikke fungerer.

Hvis du vil snakke til en annen enhet mens du har på hodetelefonene, må du ta med navnet på enheten i kommandoen. Du kan for eksempel si «spill musikk på høyttaleren i stua».

Hvis ikke det fungerer, kan du ta av hodetelefonene før du sier en kommando til en annen enhet.