Handla med Google-assistenten

Du kan till exempel köpa hushållsartiklar, prenumerationer och musik med hjälp av Google-assistenten.

Obs! Du kan inte skapa nya familjeanteckningar, men du kan fortfarande visa och spara befintliga.

Välj typen av köp och vilken enhet du använder:

Köpa fysiska varor

Du kan köpa varor, till exempel hushållsartiklar, med Google-assistenten.

Google Assistent på telefonen

Google Assistent på högtalare eller Smart Display

Så här handlar du via Google Shopping med hjälp av Google-assistenten på en högtalare eller Smart Display.

Köpa digitala varor

Med Google Assistent kan du köpa objekt, innehåll eller tjänster i vissa åtgärder.

Google Assistent på telefonen

Google Assistent på högtalare eller Smart Display

Så här gör du köp i åtgärder med Google-assistenten på en högtalare eller Smart Display.