Winkelen met de Google Assistent

Via de Google Assistent kun je items kopen zoals huishoudelijke artikelen, abonnementen, muziek en meer.

Belangrijk: Je kunt geen nieuwe gezinsnotities maken, maar je kunt bestaande notities nog wel bekijken en opslaan.

Kies het type aankoop en het apparaat dat je gebruikt:

Fysieke producten kopen

Je kunt items zoals huishoudelijke artikelen kopen met de Google Assistent.

De Google Assistent op een telefoon

Je kunt als volgt winkelen met Google Shopping via de Google Assistent op je telefoon.

De Google Assistent op een speaker of smartdisplay

Je kunt als volgt winkelen met Google Shopping via de Google Assistent op je speaker of smartdisplay.

Digitale artikelen kopen

In sommige acties kun je items, content of services kopen met de Google Assistent.

De Google Assistent op een telefoon

De Google Assistent op een speaker of smartdisplay

Je kunt op je speaker of smartdisplay aankopen in acties doen met de Google Assistent.