Få oplysninger om opdateringer med Overblik

Find hurtigt det, du skal bruge, med Google Assistent. Du kan finde oplysninger og opdateringer som f.eks. kommende begivenheder, opgaver og vejroplysninger via startskærmen eller låseskærmen på din enhed.

Brug Overblik på Pixel 3 og nyere

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på Pixel 3 og nyere. Den komplette Overblik-oplevelse fås på Pixel-enheder med Android-version 12 eller nyere. Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle lande.

På din låseskærm, startskærm og altid aktiv skærm kan du finde oplysninger og opdateringer som f.eks.:

• Kommende begivenheder og opgaver
  • Vejroplysninger og advarsler om ekstremt vejr
  • Billetter til dine begivenheder

Aktivér eller deaktiver Overblik

Overblik er som standard automatisk aktiveret på Pixel 3-enheder eller nyere. Datoen vises stadig, når Overblik er deaktiveret. Hvis du deaktiverer Overblik, deaktiveres alle kort. Du kan tilpasse Overblik, hvis du vil deaktivere bestemte opdateringer.

1. Hold fingeren på Overblik øverst på startskærmen.
  2. Tryk på Tilpas og derefter Overblik.
  3. Tryk på Aktivér eller Deaktiver.

Aktivér eller deaktiver funktioner i Overblik

Vigtigt!

• Denne funktion er tilgængelig på Pixel 3-enheder eller nyere.
  • Den komplette Overblik-oplevelse fås på Pixel-enheder med Android-version 12 eller nyere. Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle regioner.
  • Denne funktion er ikke tilgængelig på iOS-enheder såsom iPhones, iPads og Apple-ure.

Sådan slår du individuelle funktioner eller indhold til eller fra:

1. Hold fingeren på Overblik øverst på startskærmen.
  2. Tryk på Tilpas Indstillinger og derefter indstillinger for Overblik Indstillinger.
  3. Vælg et emne eller en kategori under "Funktioner" for at aktivere eller deaktivere emnet eller kategorien.
  4. Hvis du vil se flere emner eller kategorier, skal du rulle ned til bunden og trykke på Se flere funktioner.

Tilpas oplysninger i Overblik

Overblik viser som standard automatisk indhold på din låseskærm. I nogle tilfælde kan den vise vigtigt indhold fra appnotifikationer såsom kalenderbegivenheder eller opdateringer.

Du kan deaktivere følsomt indhold eller få opdateringer på din låseskærm. Se, hvordan du styrer dine notifikationer.

Sådan opdaterer du indstillingen for følsomt indhold:

1. Hold fingeren på Overblik øverst på startskærmen.
  2. Tryk på Tilpas Indstillinger og derefter indstillinger for Overblik Indstillinger.
  3. Tryk på Følsomt indhold på låseskærmen under "Administrer personlig tilpasning".
  4. Aktivér eller deaktiver notifikationer om følsomme oplysninger under "Privatliv".

Tip! Du kan deaktivere følsomme notifikationer fra din arbejdsprofil, så der ikke vises følsomt indhold fra din arbejdsprofil i Overblik.

Om dine oplysninger i Overblik

Google bruger data fra din enhed og din aktivitet til at levere vigtige oplysninger til dig. Sådan styrer du, hvilke data der er tilgængelige i Overblik:

1. Hold fingeren på Overblik øverst på startskærmen.
  2. Tryk på Tilpas Indstillinger og derefter indstillinger for Overblik Indstillinger.
  3. Aktivér eller deaktiver indstillinger under "Administrer personlig tilpasning".

Styr oplysninger i Overblik

Du kan administrere oplysningerne i Overblik på flere måder.

Administrer data fra apps

Overblik anvender data fra apps på din enhed til at levere oplysninger, f.eks. opdateringer om kalenderbegivenheder.

Brug data fra din Google-konto

I forbindelse med de fleste funktioner i Overblik skal din telefon have adgang til din Google-aktivitet.

Web- og appaktivitet

Indstillingen Web- og appaktivitet hjælper Overblik med at vise dig oplysninger om opgaver, såsom at det er "tid til at tage afsted". Se, hvordan du administrerer din web- og appaktivitet.

Appinfo

Når du aktiverer "Foretag personlig tilpasning ved hjælp af appdata", modtager Overblik appoplysninger fra dine enheder, så den kan vise dig visse opgaver og notifikationer. Se, hvordan du administrerer appoplysninger på din enhed.

Indstillinger for Gmail-smartfunktioner

Med indstillinger for smartfunktioner kan Overblik vise dig oplysninger direkte fra din mail. Det kan f.eks. være boardingkort og reservationer til begivenheder. Se, hvordan du bruger indstillinger for smartfunktioner.

Lokationsoplysninger

Indstillingerne for lokationsoplysninger giver Overblik mulighed for at hjælpe dig med at få nyttige oplysninger baseret på din aktuelle lokation. Overblik kan f.eks. give dig besked, hvis der registreres et jordskælv i nærheden, eller der er andre varsler om ekstremt vejr i dit område. Nogle funktioner kræver, at Overblik skal have adgang til din præcise lokation. Se, hvordan du administrerer dine lokationsindstillinger.

Hvis du aktiverer Lokationshistorik, kan du også modtage oplysninger om de lokationer, du har besøgt. Se, hvordan du administrerer din lokationshistorik.

Hvis du angiver din hjemme- og arbejdsadresse, kan du få trafikoplysninger i realtid i Overblik, når du er på farten. Se, hvordan du angiver din hjemme- og arbejdsadresse samt andre lokationer.

Personlige resultater

Du kan finde personligt tilpasset indhold via Overblik. Se, hvordan du deaktiverer personlige resultater.

Adgang til kalendere

I Overblik kan du få relevante oplysninger om kommende kalenderbegivenheder, f.eks. dit næste møde. Du kan få nogle af disse begivenheder fra appnotifikationer og enhedens kalender med Overblik.

Hvis Overblik ikke skal vise begivenheder fra enhedens kalender, skal du fjerne tilladelser til kalendere i Google-appen:

1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Apps og derefter Google og derefter Tilladelser og derefter Kalender.
  3. Vælg Tillad ikke.

Tip! Nogle kalenderbegivenheder vises i Overblik via appnotifikationer. Du kan styre notifikationsdata i Overblik som beskrevet i sektionen Notifikationer ovenfor.

Adgang til Google Wallet

I Overblik kan du få adgang til kort og billetter til kommende begivenheder, som er gemt i Google Wallet.

Hvis Overblik ikke skal vise kort og billetter fra Google Wallet, kan du fjerne delingstilladelserne fra Google Wallet:

1. Gå til Google Wallet på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet og derefter Dine data i Wallet og derefter Administrer kort- og billetdata.
  3. Deaktiver Brug kort og billetter på Google.

Se, hvordan du administrerer kort og billetter i Google Wallet.

Notifikationer fra installerede apps

Appnotifikationer kan anvendes til funktioner såsom kalenderbegivenheder. Hvis Overblik ikke skal anvende appnotifikationer, kan du ændre dette i indstillingerne på din telefon.

Sådan ændrer du brugen af appnotifikationer:

1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Rul ned, og tryk på Notifikationer og derefter Enheds- og appnotifikationer og derefter Android System Intelligence.

Enheder i nærheden

Med tilladelsen Enheder i nærheden kan Overblik vise dig relevante oplysninger om f.eks. batteri, når du slutter din telefon til Bluetooth-høretelefoner.

Sådan giver du Overblik tilladelse til at finde og oprette forbindelse til enheder i nærheden:

1. Gå til Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Rul ned, og tryk på Privatliv og derefter Tilladelsesadministrator og derefter Enheder i nærheden.

Deaktiver personlige resultater

Hvis du ikke vil have personligt tilpasset indhold fra Google Assistent, kan du deaktivere personlige resultater.

Noget potentielt følsomt indhold kan stadig blive vist i Overblik, selvom du har deaktiveret personlige resultater fra Google Assistent. Du kan administrere dit indhold i Overblik ved hjælp af indstillingerne på din enhed.

Sådan administrerer du dit indhold i Overblik:

1. Hold fingeren nede på Overblik øverst på startskærmen.
  2. Tryk på Tilpas og derefter Overblik .

Overblik til Wear-enheder

Vigtigt! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle enheder med indbygget Assistent.

Hvis Overblik skal fungere sammen med din Wear-enhed, skal følgende tilladelser være aktiveret i Indstillinger:

• Lokation
  • Hjemme- og arbejdsadresse
  • Kalender

Vigtige funktioner til Wear

Du kan hurtigt få oplysninger på din Wear-enhed ved hjælp af Overblik, herunder:

• Tid til at tage af sted
  • Kalenderbegivenheder og agendaer
  • Rejsetid
  • Vejr

Aktivér eller deaktiver Overblik til Wear

Hvis du vil have opdateringer fra Overblik på Pixel Watch, skal du sørge for, at Google Assistent er aktiveret. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Assistent på din enhed.

Hvis du vil have opdateringer fra Overblik, skal du føje den til urskivens layout:

1. Hold fingeren nede på dit urs urskive for at ændre eller redigere urskiven.
  2. Rul til urskiven "Værktøj", og tryk derefter på Rediger Rediger.
  3. Stryg til venstre én gang for at vælge layoutet, og vælg Modul II eller Modul III.
  4. Stryg til venstre igen, og tryk derefter på det store rektangel for at redigere.
  5. Vælg Overblik.
  6. Tryk på kronen for at afslutte og se dine opdateringer.

Brug Overblik-widgetten på Android-enheder

Vigtigt! Kontakt producenten af din enhed for at finde ud af, hvordan du administrerer widgets på din enhed.

På de fleste Android-enheder kan du installere Overblik-widgetten på startskærmen.

Sådan tilføjer du Overblik-widgetten:

1. Hold fingeren på et tomt sted på startskærmen.
  2. Tryk på Widgets Widgets.
  3. Rul til Google.
  4. Hold fingeren på Overblik-widgetten.
  5. Træk widgetten til den ønskede placering.

Sådan fjerner du Overblik-widgetten:

1. Hold fingeren på Overblik-widgetten.
  2. Træk widgetten op til Fjern Remove.

Tip! På visse Android-enheder finder du Overblik på låseskærmen.

Se, hvordan du tilpasser dine startskærme.