[GA4] Geen gegevens in de Analytics-app

Als u gegevens in de Analytics-app wilt zien, moet u zijn ingelogd op een Analytics-account dat gegevens bevat. Zorg er ook voor dat u Analytics heeft ingesteld op uw website of in uw app en dat u gegevens begint te verzamelen.

U kunt met de app geen beheertaken uitvoeren zoals een account maken, een property toevoegen of gebruikers toevoegen aan uw Analytics-account. De app geeft alleen rapportgegevens weer.

Gegevens in uw eigen account bekijken

Als u een Analytics-account heeft dat gegevens verzamelt voor uw app of website, schakelt u over naar het Google-account dat als gebruiker is geregistreerd in het Analytics-account:

1. Tik rechtsboven in de Analytics-app op uw accountafbeelding.
  2. Log in op een Google-account dat toegang heeft tot uw Analytics-account.

Analytics-gegevens in een ander account zien

Als u Analytics-gegevens wilt bekijken die niet van u zijn (bijvoorbeeld gegevens voor de website van uw werkgever), neem dan contact op met iemand die de rol Beheerder heeft voor dat andere Analytics-account, en vraag of deze het e-mailadres voor uw Google-account wil toevoegen als gebruiker op dat andere Analytics-account.

Gegevens in het Analytics-demo-account zien

Als u geen gebruiker op een Analytics-account bent, maar wilt experimenteren met de Analytics-app, kunt u een van de twee demoaccounts gebruiken:

Ontbrekende gegevens bij toepassing van vergelijkingen

Als u nu een vergelijking toepast op een rapport en er geen gegevens voor de vergelijkingsperiode zijn, bevat het rapport geen gegevens. Dit is een bekend probleem dat momenteel wordt onderzocht.