[GA4] Der er ingen data i Analytics-appen

Hvis du vil se data i Analytics-appen, skal du være logget ind på en Analytics-konto, der har data. Sørg også for, at du har konfigureret Analytics på dit website eller i din app, og at du er begyndt at indsamle data.

Appen giver dig ikke mulighed for at udføre opgaver som oprettelse af en konto, tilføjelse af en ejendom eller tilføjelse af brugere til din Analytics-konto. Appen viser kun rapportdata.

Sådan ser du data på din egen konto

Hvis du har en Analytics-konto, der indsamler data for din app eller dit website, skal du skifte til den Google-konto, der er registreret som bruger på Analytics-kontoen:

1. Tryk på billedet af din konto øverst til højre i Analytics-appen.
  2. Log ind på en Google-konto, der har adgang til din Analytics-konto.

Sådan får du vist Analytics-data på en anden konto

Hvis du vil se Analytics-data, der ikke er dine egne (f.eks. data for din arbejdsgivers website), skal du kontakte en person, der har rollen Administrator for denne anden Analytics-konto, og bede vedkommende om at tilføje mailadressen for din Google-konto som bruger på denne anden Analytics-konto.

Sådan får du vist data på Analytics-demokontoen

Hvis du ikke er bruger på en Analytics-konto, men gerne vil eksperimentere med Analytics-appen, kan du bruge en af de to demokonti:

Manglende data ved anvendelse af sammenligninger

I øjeblikket er det sådan, at hvis du anvender en sammenligning på en rapport, og der ikke er nogen data for sammenligningsperioden, så vil du ikke få vist nogen data i rapporten. Dette er et kendt problem, som vi undersøger i øjeblikket.