[GA4] No hi ha dades a l'aplicació Analytics

Per veure dades a l'aplicació Analytics, assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió en un compte d'Analytics que en tingui. A més, assegureu-vos d'haver configurat Analytics al vostre lloc web o a la vostra aplicació i que comenceu a recollir dades.

L'aplicació no permet fer tasques administratives, com ara crear un compte, afegir una propietat o afegir usuaris al compte d'Analytics, i només mostra dades dels informes.

Per veure dades al vostre compte

Si teniu un compte d'Analytics que recull dades sobre la vostra aplicació o el vostre lloc web, canvieu al Compte de Google registrat com a usuari al compte d'Analytics:

1. A la part superior dreta de l'aplicació Analytics, toqueu la imatge del compte.
  2. Inicieu la sessió en un Compte de Google que tingui accés al compte d'Analytics.

Veure dades d'Analytics en un altre compte

Per veure dades d'Analytics que no siguin vostres (per exemple, dades del lloc web de l'empresa on treballeu), heu de contactar amb algú que tingui la funció d'administrador per a l'altre compte d'Analytics i demanar-li que hi afegeixi l'adreça electrònica del vostre Compte de Google com a usuari.

Per veure dades al compte de demostració d'Analytics

Si no feu servir cap compte d'Analytics, però voleu provar l'aplicació Analytics, podeu utilitzar un dels dos comptes de demostració:

Falten dades en aplicar comparacions

Actualment, quan apliqueu una comparació a un informe i no hi ha dades disponibles per al període de comparació, no veureu dades a l'informe. Tenim constància d'aquest problema i l'estem investigant.