Rapporter i Analytics-appen

I denne artikel kan du læse om de rapporter, der er tilgængelige i Analytics-appen.

Google Analytics 4

Bemærk! Analytics-appen understøtter de dimensioner og metrics, der findes i Analytics Data API. Sørg for kun at medtage disse dimensioner og metrics i dine rapporter.

Start

På startsiden kan du se oplysninger, som vurderes at være relevante for dig ud fra din adfærd i Analytics. Du kan bruge siden til at overvåge trafik, navigere rundt i Analytics og få indsigt vedrørende dine websites og mobilapps. Jo mere du bruger Analytics, desto mere tilpasset bliver det indhold, der vises på startsiden.

På startsiden kan du se:

• En oversigt over metrics, der er relevante for dig, med en tendenslinje for hver metric.
  • Et realtidskort, der viser aktivitet i realtid, når der bruges data fra rapporten Realtid.
  • I sektionen Set for nylig er der links til de dele af din Analytics-konto, du senest har besøgt.
  • I sektionen Kort, du ofte får vist vises der kort, du ofte får vist – også selvom du ikke har fået dem vist for nylig.

Få flere oplysninger om startsiden

Realtid

Med rapporten Realtid kan du overvåge brugeraktiviteten i realtid. Denne rapport viser dataene inden for få sekunder efter en interaktion, og den opdateres løbende, så du kan se, hvor mange brugere du har i øjeblikket, og hvordan de interagerer med dit indhold. Få flere oplysninger om Realtid

Kontrolpaneler

Rapporten Kontrolpanel giver dig mulighed for at oprette mindre tilpassede rapporter. For hvert kort kan du vælge en metric, en dimension og en diagramtype. Der er ingen grænse for, hvor mange kort du kan oprette.

Tip! Når du vælger en dimension og en metric, skal du vælge Knappen Oplysninger for at få oplysninger om den pågældende dimension eller metric.

Du kan få adgang til dine gemte kontrolpaneler fra enhver enhed, når du er logget ind på din Analytics-konto.

Indsigt

I rapporten Indsigt kan du se automatisk eller tilpasset indsigt, som Analytics genererer for din ejendom. Få flere oplysninger om Analytics-indsigt

Rapporter

Sektionen Rapporter indeholder rapporten Øjebliksbillede af rapporter og samlinger og emner i Google Analytics 4-ejendom.

Du kan se rapporterne for hvert emne ved hjælp af fanerne øverst. Følgende eksempel viser rapporten Engagementsoversigt (som en fane) i rapporten Engagement (øverst).

Et screenshot af emnet Engagement med den valgte fane i rapporten Oversigt over engagement

Universal Analytics

Start

Startsiden indeholder følgende:

• Kortet Realtid, som viser, hvor mange brugere der er på dit website lige nu
  • Oversigtskort for Målgruppe, Adfærd, E-handel og Mål
  • Kort for samlede hændelser efter kategori, handling og etiket

Kontrolpaneler

Du kan oprette små, tilpassede rapporter på dit kontrolpanel. Gem et kort på kontrolpanelet enten fra en rapport eller ved at trykke på + øverst til højre på skærmen Kontrolpaneler.

Du kan for hvert kort vælge en metric, en dimension, et segment og en diagramtype.

Der er ingen grænse for, hvor mange kort du kan oprette, men du kan ikke dele dem med andre brugere eller andre kontrolpaneler. Dit kontrolpanel er kun tilgængeligt i Analytics-appen og kun på den pågældende enhed.

Indsigt

Se den indsigt, som Analytics har genereret for din rapporteringsvisning.

Realtid

Følg med i brugernes aktivitet i realtid. Realtid viser data lige efter en interaktion og opdateres løbende, så du kan se, hvor mange brugere du har lige nu, og hvordan de interagerer med dit indhold. Få flere oplysninger om Realtid.

Målgruppe

Lær dine brugere at kende – find ud af, hvor de befinder sig, hvor ofte og hvor lang tid de interagerer med dit indhold, og hvilke enheder der er mest populære. Rapporten Målgruppe giver dig viden om de brugere, der interagerer med dit indhold. Få flere oplysninger om rapporten Målgruppe for nettet og for mobilapps.

Anskaffelse

Denne rapport er kun tilgængelig for webejendomme.

Brug rapporten Anskaffelse til at finde ud af, hvordan brugerne når hen til dit website. Du kan også bruge disse rapporter til at få flere oplysninger om trafikken – om brugerne finder direkte hen til dit website eller bruger en søgemaskine, og hvor effektive bestemte markedsføringskampagner er, når det handler om at tiltrække brugere. Få flere oplysninger om Anskaffelser til nettet.

Adfærd

Rapporten Adfærd hjælper dig med at finde ud af, hvor mange brugere der interagerer med dit website eller din app. Du kan bruge disse rapporter til at forstå antallet af skærmbilleder, der er blevet set pr. session, hvor lang tid en typisk session varer eller andre metrics. Få flere oplysninger om rapporten Adfærd for nettet og for mobilapps.

Rapporten Adfærd er mest effektiv, når du sporer særligt indhold, f.eks. videoer og diasshows, med Hændelse. Få flere oplysninger om Hændelser.

Mål

Rapporten Mål viser, i hvilket omfang brugerne fuldfører de mål, som du har defineret for dit website, og hvordan forskellige kanaler, kilder, medier og enhedskategorier bidrager til målkonvertering. Få flere oplysninger om Mål.

E-handel

Hvis du har konfigureret e-handel på din Analytics-konto til at spore mål såsom kontotilmeldinger og produktsalg, kan du bruge e-handelsrapporterne til at spore dine effektivitets- og omsætningsmål. Få flere oplysninger om e-handelsrapporter for nettet og for mobilapps.