Informes a l'aplicació Analytics

Aquest article descriu els informes que hi ha disponibles a l'aplicació Analytics.

Google Analytics 4

Nota: l'aplicació Analytics admet les mateixes dimensions i mètriques que l'API de dades d'Analytics. Assegureu-vos d'incloure només aquestes dimensions i mètriques als informes.

Pàgina d'inici

La pàgina d'inici mostra informació rellevant en funció del vostre comportament a Analytics. Podeu utilitzar la pàgina per supervisar el trànsit, navegar per Analytics i obtenir estadístiques sobre els vostres llocs web i les vostres aplicacions mòbils. La pàgina d'inici proporciona contingut més personalitzat a mesura que feu servir Analytics.

La pàgina d'inici us permet veure:

• Informació general de les mètriques rellevants amb una línia de tendència per a cada mètrica.
  • Una targeta En temps real que mostra la vostra activitat en el moment en què es produeix utilitzant les dades de l'informe En temps real.
  • Una secció Vist recentment que conté enllaços a les parts del vostre compte d'Analytics que heu visitat més recentment.
  • Una secció Perquè les veieu sovint que mostra les targetes que veieu sovint, encara que no les hàgiu vist recentment.

Més informació sobre la Pàgina d'inici

En temps real

L'informe en temps real us permet supervisar l'activitat dels usuaris en el moment en què es produeix. L'informe mostra les dades segons després d'una interacció i s'actualitzen contínuament, de manera que podeu veure quants usuaris teniu ara mateix i de quina manera interaccionen amb el vostre contingut. Més informació sobre els informes en temps real

Tauler

L'informe de tauler us permet crear informes personalitzats a petita escala. Per a cada targeta, podeu seleccionar una mètrica, una dimensió i un tipus de gràfic. No hi ha cap límit pel que fa al nombre de targetes que podeu crear.

Consell: quan trieu una dimensió i una mètrica, seleccioneu El botó Informació per obtenir informació sobre la dimensió o la mètrica.

Podeu accedir als vostres taulers desats des de qualsevol dispositiu en iniciar la sessió al compte d'Analytics.

Estadístiques

L'informe d'estadístiques us permet veure estadístiques automàtiques o personalitzades que Analytics genera per a la vostra propietat. Més informació sobre les estadístiques d'Analytics

Informes

La secció Informes inclou l'informe Instantània d'informes i les col·leccions i els temes de la propietat de Google Analytics 4.

Podeu consultar els informes de cada tema mitjançant les pestanyes que hi ha a la part superior. L'exemple següent mostra l'informe Visió general de la implicació (com una pestanya) a l'informe Implicació (a la part superior).

Captura de pantalla corresponent al tema Implicació amb la pestanya seleccionada per a l'informe de visió general de la implicació

Universal Analytics

Pàgina d'inici

A la pàgina d'inici hi ha:

• Una targeta En temps real perquè pugueu veure el nombre d'usuaris que estan visitant el vostre lloc web en aquest moment.
  • Targetes d'informació general sobre públic, comportament, comerç electrònic i objectius.
  • Targetes per als esdeveniments totals per categoria, acció i etiqueta.

Tauler

Al tauler, podeu crear informes personalitzats a petita escala. Deseu una targeta al tauler, ja sigui des d'un informe o bé tocant + a l'extrem superior dret de la pantalla Taulers.

Per a cada targeta, podeu seleccionar una mètrica, una dimensió, un segment i un tipus de gràfic.

Podeu crear tantes targetes com vulgueu, però no les podeu compartir amb altres usuaris ni amb altres taulers. El tauler només està disponible a l'aplicació Analytics del dispositiu en què l'hàgiu instal·lada.

Estadístiques

Consulteu les estadístiques que Analytics ha generat per a la visualització d'informes.

En temps real

Aquest informe permet supervisar l'activitat dels usuaris mentre es produeix. Les dades de l'informe en temps real es mostren uns quants segons després d'una interacció i s'actualitzen contínuament. Per tant, podeu veure quants usuaris teniu ara mateix i de quina manera interaccionen amb el vostre contingut. Obteniu més informació sobre els informes en temps real.

Públic

Coneixeu els vostres usuaris: on són, amb quina freqüència i durant quant de temps interaccionen amb el vostre contingut i quins dispositius són els més populars. Els informes de públics us donen informació general sobre els usuaris que interaccionen amb el vostre contingut. Obteniu més informació sobre els informes de públics corresponents al web i a aplicacions mòbils.

Adquisició

Aquest informe només està disponible per a propietats web.

Utilitzeu els informes d'adquisició per esbrinar la manera com arriben els usuaris al vostre lloc web. Aquests informes també es poden utilitzar per obtenir més informació sobre el trànsit (si els usuaris arriben directament al lloc web o si utilitzen un motor de cerca) i l'èxit que tenen determinades campanyes de màrqueting a l'hora d'atreure usuaris. Obteniu més informació sobre els informes d'adquisició corresponents al lloc web.

Comportament

Els informes de comportament us ajuden a descobrir com interaccionen els usuaris amb el vostre lloc web o aplicació. Els podeu fer servir per conèixer el nombre de pantalles que es visualitzen per sessió, la durada habitual d'una sessió i altres mètriques. Obteniu més informació sobre els informes de comportament corresponents al lloc web i a aplicacions mòbils.

Els informes de comportament són més eficaços quan feu el seguiment de contingut especial (com ara vídeos i presentacions de diapositives) amb esdeveniments. Obteniu més informació sobre els esdeveniments.

Objectius

L'informe d'objectius us permet veure fins a quin punt els usuaris compleixen els objectius que heu definit per al lloc web, i quants canals, fonts, mitjans i categories de dispositiu diferents estan contribuint a les conversions per objectiu. Obteniu més informació sobre els objectius.

Comerç electrònic

Si heu configurat el comerç electrònic al compte d'Analytics per fer el seguiment d'objectius com ara registres al compte i vendes de productes, podeu utilitzar els informes de comerç electrònic per fer el seguiment dels vostres objectius de rendiment i d'ingressos. Obteniu més informació sobre els informes de comerç electrònic corresponents al web i a aplicacions mòbils.