Politik om fingeraftryk og lokalt delte objekter

Følgende politik gælder for alle websites og/eller apps, der bruger Google Analytics og/eller Google Analytics til Firebase:

Du må ikke bruge enhedsfingeraftryk eller andre lokalt delte objekter (f.eks. Flash-cookies, hjælpeobjekter til browsere eller lokal HTML5-lagring) end HTTP-cookies eller enheds-id'er, der kan nulstilles af brugerne, og som er designet til målings- eller annonceringsbrug, sammen med Google Analytics.