[GA4] Activar Google signals per a propietats de Google Analytics 4

Contingut d'aquest article:

Google signals són dades de sessió de llocs web i d'aplicacions que Google associa als usuaris que han iniciat la sessió al seu Compte de Google i que han activat l'opció Personalització d'anuncis. L'associació d'aquestes dades a aquests usuaris que han iniciat la sessió s'utilitza per activar els informes multidispositiu, el remàrqueting multidispositiu i l'exportació de conversions multidispositiu a Google Ads.

Google Analytics 4 exporta a BigQuery dades d'esdeveniments associades a galetes anònimes. En teoria, això pot provocar que el mateix usuari es comptabilitzi diverses vegades en dispositius diferents. En canvi, Google signals mesura els usuaris en dispositius diferents. Per tant, és possible que les dades exportades a BigQuery mostrin més usuaris en comparació amb els informes basats en les dades de Google signals.
Google Tag Manager al servidor no admet Google signals a les propietats de Google Analytics 4, perquè requereix que les dades s'enviïn des de fora del contenidor de servidor del client, que és el valor principal de Google Tag Manager al servidor. Avui, per activar Google signals en una propietat de Google Analytics 4, cal configurar-la amb una etiqueta de client, ja sigui mitjançant gtag.js o des de Google Tag Manager del client.

Google signals activa el següent:

Informes multiplataforma

Connecteu dades sobre dispositius i activitats procedents de sessions diferents mitjançant el vostre User-ID o dades de Google signals a fi de conèixer millor el comportament dels usuaris en cada pas del procés de conversió, des del contacte inicial fins a la conversió i més enllà.

Per tal que els vostres informes incloguin dades de Google signals, heu de tenir una mitjana mensual de 500 usuaris al dia per propietat.

En afegir aquestes dades, Google Analytics millora la precisió dels recomptes d'usuaris als informes i utilitza criteris de públic multiplataforma per avaluar els usuaris que no disposen d'identificador d'usuari.

Més informació

Remàrqueting amb Google Analytics

Creeu públics de remàrqueting a partir de les vostres dades de Google Analytics i compartiu-los amb els comptes publicitaris que tingueu enllaçats.

Si activeu Google signals, els públics que creeu a Google Analytics i que publiqueu a Google Ads i en altres productes publicitaris de Google Marketing Platform poden difondre anuncis de campanyes de remàrqueting multidispositiu entre els usuaris de Google que hagin activat l'opció Personalització d'anuncis.

Funcions d'informes publicitaris

Google Analytics recull informació a partir de la vostra configuració de l'etiquetatge, així com de les dades de Google signals i de les galetes de publicitat de Google que hi hagi.

Més informació

Dades demogràfiques i interessos

Google Analytics recull informació addicional sobre les dades demogràfiques i els interessos dels identificadors dels dispositius i dels usuaris que han iniciat la sessió al seu Compte de Google i que han activat la personalització d'anuncis.

Més informació

Si desactiveu Google signals, després no podreu implementar aquestes funcions individualment, ja que es desactiven totes en desactivar Google signals.

Dades dels usuaris que han activat l'opció Personalització d'anuncis

Quan els usuaris activen l'opció Personalització d'anuncis, Google pot proporcionar una visió integral de com interaccionen amb una propietat en línia des de diferents navegadors i dispositius. Així podeu veure, per exemple, com cerquen els usuaris productes al vostre lloc web des del telèfon i, més tard, hi tornen des d'una tauleta o un portàtil per completar la compra.

De manera predeterminada, les dades d'inici de sessió de Google caduquen al cap de 26 mesos. Tanmateix, si la configuració de conservació de dades d'Analytics es defineix en un període inferior a 26 mesos, les dades d'inici de sessió de Google respectaran aquest període de temps més breu.

Els informes multiplataforma només inclouen dades agregades. No mostren mai dades d'usuaris individuals.

Compartir dades amb altres productes de Google

Les dades recollides amb Google signals no es fan servir ni es comparteixen amb cap altra finalitat que no sigui proporcionar el servei de Google Analytics, tret que activeu les opcions de configuració de compartició de dades o que decidiu enllaçar Analytics a altres productes de Google.

Casos d'ús

Com a… M'agradaria… Per poder…
Editor Crear informes sobre els recomptes d'usuaris multidispositiu (incloent-hi els actius durant 1, 7 i 30 dies) Tenir informació precisa sobre el nombre d'usuaris, en comptes del nombre de dispositius
Editor Crear informes sobre els diferents grups d'usuaris i comprendre el seu comportament en funció de les combinacions de dispositius que utilitzen Concentrar esforços i recursos en els conjunts d'usuaris més valuosos o més prometedors
Editor Entendre el recorregut dels clients en diferents dispositius analitzant informes basats en usuaris (usuaris actius, embuts de conversió, camins, etc.) Optimitzar l'experiència d'usuari per a tot el recorregut del client en tots els dispositius
Professional del màrqueting Crear informes i entendre millor el meu rendiment de màrqueting multidispositiu (p. ex., canals, campanyes, etc.) Optimitzar la despesa publicitària en funció de l'ús multidispositiu
Professional del màrqueting Fer remàrqueting per arribar a usuaris en diferents dispositius Oferir anuncis altament rellevants a partir de l'ús multidispositiu

Funcions no admeses

Les propietats per a les quals s'ha activat Google signals no admeten les funcionalitats següents:

Funció de Google Analytics Funcionalitat no admesa
BigQuery Export Les dades addicionals que recull Google signals no s'exporten a BigQuery.
Informes acumulatius Actualment no es poden utilitzar informes acumulatius amb propietats de Google Analytics 4.

Activar Google signals

Si voleu activar Google signals per a la vostra propietat de Google Analytics 4, heu de tenir la funció d'editor per a la propietat.

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la propietat en què vulgueu activar Google signals.
  3. A la columna PROPIETAT, feu clic a Configuració de les dades > Recollida de dades i, tot seguit, activeu l'interruptor Activa la recollida de dades de Google signals.
  4. Quan activeu Google signals, aquestes dades es recullen en totes les regions. Si voleu triar les regions en què es recullen dades de Google signals:
    1. A la secció titulada La recollida de dades de Google signals es permet en X de Y regions, feu clic a Configuració.
    2. Activeu o desactiveu l'interruptor per a cada regió en què voleu permetre o no la recollida de dades de Google signals.
    3. Feu clic a Aplica.
    Si desactiveu la recollida per a una regió, Analytics conservarà tot l'historial de dades que hàgiu recollit (d'acord amb la vostra configuració de conservació de dades), però no recollirà cap més dada des del moment del canvi en endavant. Si desactiveu la recollida de dades de Google signals, no tindreu accés als informes multiplataforma, a les llistes de remàrqueting basades en dades d'Analytics, a les funcions d'informes publicitaris, a les dades demogràfiques ni als interessos.

En activar Google signals, estareu subjecte als requisits de les polítiques relatius a les funcions publicitàries de Google Analytics.

Per impedir que els usuaris que consultin un informe o una tècnica d'exploració puguin deduir la identitat d'usuaris concrets, és possible que s'apliquin llindars de dades a les propietats que hagin activat Google signals. Obteniu més informació.

Si desactiveu Google signals, el remàrqueting no estarà disponible per a les regions afectades. A més, el volum de modelitzacions multidispositiu i de modelitzacions de conversions de visualització amb implicació (EVC) es reduirà significativament per a les regions desactivades. Als comptes de Google Ads i Search Ads 360 enllaçats, els informes i les modelitzacions de conversions posteriors també es veuran afectats.

Configuració de la personalització d'anuncis al nivell de propietat

En endavant, podeu triar si voleu permetre o desactivar els usos de la personalització d'anuncis basats en les dades d'analítiques recollides dels usuaris en funció del seu país o de la seva regió. Aquesta opció de configuració s'aplica independentment de si Google signals està activat. Els canvis en l'opció de configuració de la personalització d'anuncis no afecten la recollida de dades de Google signals. Si es desactiva la personalització d'anuncis per a un país o una regió, les dades de Google signals dels usuaris d'aquelles ubicacions es recolliran únicament per a finalitats de mesurament i no s'utilitzaran per a la personalització d'anuncis. Més informació

Recursos relacionats

Configurar l'ús de dades d'Analytics a Firebase