[GA4] Ingen data i Analytics-appen

For å se data i Analytics-appen må du være logget på en Analytics-konto hvor data er registrert. Påse også at du har konfigurert Analytics i appen eller på nettstedet, og at du har begynt å samle inn data.

Via appen kan du ikke utføre administrative oppgaver – som å opprette kontoer, legge til områder eller legge til brukere i Analytics-kontoen din. I appen får du bare se rapportdata.

Sånn får du sett data i kontoen din

Hvis du er eieren av en Analytics-konto der det samles inn data om appen din eller nettstedet ditt, må du bytte til Google-kontoen som er registrert som bruker i Analytics-kontoen.

1. Trykk på kontobildet ditt øverst til høyre i Analytics-appen.
  2. Logg på en Google-konto som har tilgang til Analytics-kontoen din.

Sånn får du sett Analytics-data i andre kontoer

Hvis du vil se Analytics-data du ikke selv eier (f.eks. data fra nettstedet til arbeidsgiveren din), må du kontakte noen som har administratorrollen i den andre Analytics-kontoen, og be hen om å legge til e-postadressen til Google-kontoen din som bruker i den andre Analytics-kontoen.

Sånn får du sett data i Analytics-testkontoen

Hvis du ikke er registrert som bruker i en Analytics-konto, men vil eksperimentere med Analytics-appen, kan du bruke en av de to testkontoene:

Manglende data ved sammenligninger

Når du nå bruker en sammenligning i en rapport og det ikke foreligger noen data fra perioden sammenligningen omfatter, blir det ikke vist data i rapporten. Dette er et kjent problem, og vi undersøker saken.