Geen gegevens in mobiele app van Google Analytics

Zijn er geen gegevens wanneer u de Analytics-app opent?

Als u de mobiele app van Google Analytics heeft gedownload, maar geen Analytics-gegevens ziet, bent u niet ingelogd op een Google-account waarmee u toegang heeft tot Analytics-gegevens.

Analytics-gegevens in uw eigen account zien

Als u een Analytics-account heeft dat gegevens voor uw website verzamelt, schakelt u over naar uw Google-account (bijv. Gmail) op de app om uw gegevens te bekijken.

1. Klik op het menupictogram (Menu) in de linkerbovenhoek van het scherm. (In sommige versies van de app klikt u op GEBRUIKER WIJZIGEN.)
  2. Log in op een Google-account waarmee u toegang heeft tot Analytics-gegevens.

Analytics-gegevens in een ander account zien

Als u Analytics-gegevens wilt bekijken die u niet bezit (bijvoorbeeld gegevens voor de website van uw werkgever) neemt u contact op met een Analytics-accountbeheerder. Neem contact op met iemand die rechten heeft om gebruikers te beheren voor een Analytics-account en vraag of deze het e-mailadres voor uw Google-account wil toevoegen als gebruiker op het Analytics-account.

Gegevens zien in het Analytics-demo-account

Als u geen gebruiker op een Analytics-account bent, maar u wilt experimenteren met de mobiele app van Google Analytics, kunt u een van de twee demo-accounts gebruiken: