Flyt en ejendom

Flyt en ejendom fra en konto til en anden.
I denne artikel kan du læse om følgende:

Om flytning af ejendomme

Hvis du har brug for at omorganisere dine ejendomme i Analytics, kan du flytte dem (og deres visninger) fra en konto til en anden.

Hvis du flytter ejendomme, kan du holde din Analytics-implementering opdateret med hensyn til din virksomhed. Måske er du i gang med at omorganisere efter en fusion, en intern omstrukturering eller en aftale med et nyt bureau, eller måske er du ved at udvikle en ny strategi for oprulning.

Du flytter en ejendom fra en kildekonto til en destinationskonto.

Hvis du vil flytte en ejendom, skal du have rollen Administrator og Redaktør for både kilde- og destinationskontoen.

Ting, du skal være opmærksom på

Kildekonto

Hvis kildekontoen ikke længere indeholder ejendomme efter flytningen, kan du slette kildekontoen. En tom kildekonto tæller stadig med i det maksimale antal Analytics-konti, du må have.

Sporings-id og tagging

Sporings-id'et (f.eks. UA-12345-1) ændres ikke, så det er ikke nødvendigt at tagge noget igen.

Kildekontoen genanvender ikke id'et, så sporings-id'et vedbliver med at være entydigt i hele dit Analytics-miljø.

Vær opmærksom på, at den oprindelige konto stadig er identificeret i id'et (f.eks. UA-<kildekontonummer>-1), og da id'et ikke ændres, kan enhver automatiseret proces, som du har konfigureret for destinationsejendommen, og som har antagelser om kontonummeret, blive påvirket.

Ejendomstilladelser

Når du flytter en ejendom, er der to muligheder for, hvordan du kan håndtere tilladelser:

• Erstat de eksisterende ejendoms- og visningstilladelser med tilladelserne på destinationskontoen. Ejendommen og dens visninger "arver" tilladelserne fra destinationskontoen.
  • Bevar de eksisterende ejendoms- og visningstilladelser. De aktuelle ejendoms- og visningstilladelser kopieres sammen med ejendommen. Brugere, der har adgang til kontoniveau på kildekontoen, får adgang på ejendomsniveau på destinationskontoen.

Rapporteringsdata

Alle rapporteringsdata, der er knyttet til en ejendom, flyttes til destinationskontoen (de kopieres ikke).

Ejendomsindstillinger samt tilknyttede konfigurationer og objekter

Ejendomsindstillingerne bevares, som de er, når du flytter en ejendom. Dette gælder også for de andre indstillinger og tilknyttede objekter, f.eks. sporingstilpasninger (f.eks. User ID), målgrupper og dynamiske attributter til remarketing, tilpassede definitioner, dataimport og tilpassede tabeller.

I Google Ads kan dynamiske attributter også kaldes parametre.

Visninger

Alle visninger, der er knyttet til en ejendom, flyttes, og alle visningsindstillingerne bevares, som de er.

Desuden flyttes eventuelle aktiver, der er knyttet til visningen, herunder kontrolpaneler, tilpassede rapporter, annoteringer, segmenter og mål.

Filtre

Filtre, der er anvendt på ejendommens visninger, kopieres til destinationskontoen.

Hvis Analytics registrerer et eksakt match på destinationskontoen (filternavn og konfiguration), kopieres filteret ikke, men filteret på destinationskontoen anvendes.

Filtre fjernes aldrig fra kildekontoen.

Tilknyttede konti og integrationer

Konti, som du har knyttet til en ejendom, f.eks. Google Ads eller AdSense, og eventuelle integrationer, som du har med andre platforme, f.eks. BigQuery, Campaign Manager 360, Display & Video 360 samt Search Ads 360, bibeholdes, som de er, når du flytter en ejendom.

Hvis du har knyttet din Analytics-ejendom til en konto med Google Ad Manager, må du ikke flytte denne ejendom. Hvis du vil flytte en sådan ejendom, skal du kontakte din Google Marketing Platform-supportmedarbejder, så du først kan få fjernet linkningen med Ad Manager. Opret derefter linkningen igen efter flytningen.

Hvis du vil fjerne linkningen til din Analytics 360-Ad Manager-integration for at flytte en ejendom, skal du være opmærksom på, at når linkningen fjernes, lukkes alle målgrupper, der er offentliggjort til disse linkede destinationer. Lukkede målgrupper akkumulerer ikke nye brugere, og varigheden af medlemskabet nulstilles til 30 dage. Hvis du vil genåbne målgrupperne, skal du linke den flyttede ejendom til den oprindelige Ad Manager-konto igen. Målgrupperne åbnes så automatisk igen. I sådanne tilfælde vil du kunne konstatere en afbrydelse af målgruppemedlemskabet mellem åbnings- og lukningstidspunktet for målgruppen.

Optimize-eksperimenter

Hvis der er knyttet Optimize-eksperimenter til en ejendom, ophører disse eksperimenter, hvis du flytter ejendommen.

Fakturering

Fakturering er kun relevant for Analytics 360-ejendomme.

Når du flytter en ejendom, ændres det, hvilken konto ejendommen faktureres på, for hele den aktuelle måned. Hvis du f.eks. flytter en ejendom fra Konto A til Konto B den 15. i en måned, faktureres den pågældende ejendom på Konto B for hele den aktuelle måned og alle de følgende måneder.

Hvis en ejendom ikke kan flyttes

I følgende tilfælde kan du ikke flytte en ejendom:

1. Kildekontoen og destinationskontoen tilhører ikke den samme Google Marketing Platform-organisation. Kontakt en administrator for organisationen for at sikre, at begge konti tilhører samme organisation.
  2. Serviceniveauet for ejendommen er indstillet til 360, og kontotilknytningen til organisationen er ikke verificeret. Kontakt en administrator for organisationen for at bede vedkommende om at foretage en af følgende handlinger:
  3. Du har ikke tilladelserne Administrer brugere og Rediger for destinationskontoen.
  4. Ejendommen er knyttet til Google Ad Manager.
    Kontakt din Google Marketing Platform-supportmedarbejder for at få vedkommende til at fjerne tilknytningen til ejendommen. Du kan oprette linkningen igen efter flytningen.
    Hvis du flytter ejendommen til en destinationskonto, der ejes af en anden juridisk enhed end kildekontoen, skal du underskrive en ny linkningskontrakt.
  5. En eller flere rådatarapporter for ejendommen er under behandling.
    Vent på, at rådatarapporterne færdigbehandles, og prøv derefter at flytte ejendommen igen.
  6. Destinationskontoen har allerede det maksimale antal ejendomme (50 som standard).
  7. Ejendommen er en oprulningsejendom eller en kildeejendom.
    Oprulningsejendomme kan ikke flyttes. Hvis du vil flytte en kildeejendom, skal du først fjerne tilknytningen mellem den og oprulningsejendommen.

Sådan flytter du en ejendom

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Klik på Administrator.
  3. I kolonnen KONTO skal du bruge menuen til at vælge den konto, som indeholder den ejendom, du vil flytte.
    Hvis du har mange konti, kan du bruge søgefeltet til at finde den rette.
  4. I kolonnen EJENDOM skal du vælge den ejendom, du vil flytte.
  5. Klik på Ejendomsindstillinger og derefter på Flyt ejendom.
  6. Vælg destinationskontoen.
  7. Vælg indstillinger for tilladelser:
    • Bevar de eksisterende ejendoms- og visningstilladelser. De aktuelle brugertilladelser kopieres sammen med ejendommen, og ejendommen "arver" ikke tilladelser fra destinationskontoen.
    • Erstat de eksisterende ejendoms- og visningstilladelser med tilladelserne på destinationskontoen. Ejendommen "arver" tilladelserne fra destinationskontoen.
  8. Klik på Flyt.
  9. Bekræft databehandlingen, og klik derefter på Gem.