Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Universal Analytics

Universal Analytics is de nieuwste technologie voor het verzamelen van gegevens voor Analytics. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de trackingcode analytics.js voor websites, een SDK voor mobiele apps en het Measurement Protocol voor andere digitale apparaten.