Dataweergavefilter

Een configuratie-instelling waarmee u gegevens tijdens de verwerking kunt toevoegen, verwijderen of aanpassen voordat ze worden weergegeven in uw rapporten.

Met dataweergavefilters kunt u de verkeersgegevens beperken en aanpassen die worden opgenomen in een dataweergave. U kunt filters bijvoorbeeld gebruiken om verkeer van bepaalde IP-adressen uit te sluiten, u te richten op een specifiek subdomein of specifieke directory of dynamische pagina-URL's te converteren naar leesbare tekststrings.

Gerelateerde bronnen

Over dataweergavefilters