Om oprulningsrapport

Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Oprulningsrapportering samler data fra flere Analytics-ejendomme og viser disse data samlet i de samme rapporter.

Hvis du f.eks. har forskellige ejendomme for brandwebsites i forskellige lande (såsom eksempel.fr, eksempel.co.uk osv.), kan du samle disse data og se metrics for den samlede globale effektivitet og sammenligne brandeffektiviteten mellem landene.

Oprulningsrapportering omfatter to typer af ejendomme:

• Kildeejendomme: Individuelle Analytics-ejendomme, der indeholder data fra et enkelt website, en enkelt app eller en enkelt enhed med internetforbindelse.
  • Oprulningsejendomme: Ejendomme, der fungerer som indsamlere af data fra flere kildeejendomme.
På nuværende tidspunkt kan du ikke bruge Firebase-ejendomme i oprulningsrapportering.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Data

Oprulningsejendomme kan indeholde data fra både web- og appejendomme samt fra ejendomme, hvis data er uploadet via Measurement Protocol.

Oprulningsejendomme indeholder ikke data, som du importerer til kildeejendomme, eller data, du linker til kildeejendomme (f.eks. Google Ads, AdMob, AdSense eller YouTube). Hvis du vil kopiere de linkede data fra dine kildeejendomme til dine oprulningsejendomme, er det nødvendigt at oprette den samme linkning på oprulningsniveau (f.eks. linkning af dine oprulningsejendomme til de relevante Google Ads-, AdMob- eller Google Marketing Platform-konti).

Oprulningsejendomme indeholder realtidsdata fra deres kildeejendomme.

Du kan ikke sende data direkte fra et website eller en app til en oprulningsejendom (f.eks. ved at tagge websitet eller appen med sporings-id'et for oprulningsejendommen eller ved at sende hits direkte til oprulningsejendommen via Measurement Protocol). Hits sendt direkte til en oprulningsejendom droppes.

Fletning af sessioner

Når brugerne identificeres af samme Client-ID eller User ID på tværs af forskellige kildeejendomme, flettes sessionsdata for disse brugere normalt. En undtagelse til dette kan forekomme, når brugerne skifter mellem kildeejendomme og overskrider de indstillede grænser for Sessionstimeout (se nedenfor).

Typerne af kildeejendomme, som data flettes fra, omfatter:

• Ejendomme for websites, der er linket via sporing på tværs af domæner
  • Ejendomme for forskellige indeks eller underdomæner for samme topdomæne
  • User-ID-ejendomme for websites eller apps, der har samme login

Hvis brugerne ikke identificeres af samme Client-ID eller User-ID på tværs af forskellige kildeejendomme, flettes sessionsdata ikke.

Indstillingerne for Sessionstimeoutkan påvirke den måde, sessioner flettes på, når brugere skifter mellem kildeejendomme.

Som følge heraf er antallet af sessioner i en oprulningsejendom ikke nødvendigvis det samme som det samlede antal sessioner i kildeejendomme. Følgende eksempler viser, hvordan sessioner flettes under forskellige omstændigheder:

Samme id på hver kildeejendom

Eksempel:

• Brugeren har ClientID_1 på kildeejendom A
  • Brugeren har ClientID_1 på kildeejendom B
  • Brugeren navigerer mellem de to ejendomme inden for én session, som det er defineret under Ejendomsindstillinger

Resultat

• Der startes og tælles én session på kildeejendom A
  • Der startes og tælles én session på kildeejendom B
  • Disse to sessioner flettes og tælles som én session i oprulningsejendommen
Forskelligt id på hver kildeejendom

Eksempel:

• Brugeren har ClientID_1 på kildeejendom A
  • Brugeren har ClientID_2 på kildeejendom B
  • Brugeren navigerer mellem de to ejendomme inden for én session, som det er defineret under Ejendomsindstillinger

Resultat:

• Der startes og tælles én session på kildeejendom A
  • Der startes og tælles én session på kildeejendom B
  • Disse to sessioner flettes ikke og tælles som to sessioner i oprulningsejendommen
Effekten af indstillinger for sessionstimeout

Eksempel:

• Sessionstimeout er 30 minutter (standard) på begge kildeejendommene og på oprulningsejendommen
  • Brugeren har ClientID_1 på kildeejendom A
    • Sidevisning på side 1 efter 0 minutter (landingsside)
    • Sidevisning på side 2 efter 40 minutter
    • Sidevisning på side 3 efter 80 minutter
  • Brugeren har ClientID_1 på kildeejendom B
    • Sidevisning på side X efter 20 minutter
    • Sidevisning på side Y efter 60 minutter
    • Sidevisning på side Z efter 120 minutter
  • Brugeren ser siderne i følgende rækkefølge:
    • Side 1 efter 0 minutter
    • Side X efter 20 minutter
    • Side 2 efter 40 minutter
    • Side Y efter 60 minutter
    • Side 3 efter 80 minutter
    • Side Z efter 120 minutter

Resultat:

• Tre sessioner på kildeejendom A, da der er mere end 30 minutter mellem sidevisningerne. Hver session har en enkelt sidevisning.
  • Tre sessioner på kildeejendom B, da der er mere end 30 minutter mellem sidevisningerne. Hver session har en enkelt sidevisning.
  • Disse 6 sessioner flettes ikke og tælles som 2 sessioner i oprulningsejendommen, da de første 5 sidevisninger sker inden for 30 minutter efter hinanden, og den sidste sidevisning sker 40 minutter efter den forrige sidevisning og resulterer dermed i en anden session:
    • Én session med 5 sidevisninger i denne rækkefølge: side 1, side X, side 2, side Y, side 3
    • Én session med én sidevisning: side Z

Hvis du indstiller forskellige sessionstimeouts for oprulningsejendommen og for hver af kildeejendommene, kan du få endnu mere varierede resultater mellem antallet af sessioner i oprulningsejendommen og antallet af sessioner i dine kildeejendomme.

Krav

En oprulningsejendom og alle dens kildeejendomme skal alle tilhøre samme Analytics 360-konto.

Du skal angive serviceniveauet for hver kildeejendom til 360.

En enkelt kildeejendom kan samles i flere forskellige oprulningsejendomme. Udrulningsejendomme kan dog ikke fungere som kildeejendomme.

Konfiguration af udrulningsejendomme kræver ikke yderligere tagging.

Oprettelse og administration

Oprettelse af oprulningsejendomme håndteres i øjeblikket af Google Analytics 360-supportteamet.

Kontakt Google Analytics 360 Support, og angiv nedenstående oplysninger, hvis du ønsker at oprette oprulningsejendomme:

• Virksomhedsnavn
  • Kontonummeret på den Analytics-konto, hvor du ønsker at oprette oprulningsejendommen
  • Udrulningsejendommens tidszone (f (GMT -08:00) Pacific Time)
  • Standardhostnavnet (f.eks. www.eksempel.dk)
  • Det ønskede antal oprulningsejendomme

Når dine oprulningsejendomme er på plads, kan du administrere tilføjelse og fjernelse af kildeejendomme i Analytics-administrationen under Ejendom > Oprulningsadministration. Få flere oplysninger

Systembegrænsninger

Hver oprulningsejendom kan maksimalt have 200 kildeegenskaber.

Datagrænser

Alle hits, der behandles af en udrulningsejendom, tælles separat i forhold til det tilsvarende hit i kildeejendommen og vægter kun et halvt hit i stedet for et helt, da det tæller med i din månedlige fakturerbare hitvolumen. Hvis du f.eks. har ti millioner hits på en udrulningsejendom, tæller Analytics det altså kun som fem millioner.

Midlertidige datauoverensstemmelser

Du konstaterer muligvis, at der er forskel på antallet af direkte sessioner i en oprulningsejendom og de tilhørende kildeejendomme (antallet i oprulningsejendommen kan midlertidigt være højere).

Kildeejendom: Hvis en bruger starter en direkte session efter en session, der er startet af en kampagne, og den pågældende direkte session ligger inden for det indstillede tidsrum for kampagnetimeout, bliver kilden til den direkte session tilskrevet den seneste kampagne.

Oprulningsejendom: Der oprulles ingen data fra perioden før oprettelsesdatoen. Hvis direkte sessioner i kildeejendomme tilskrives kampagner fra før oprettelsesdatoen for oprulningsejendommen, oprulles disse kampagnedata ikke, og de pågældende sessioner vises som direkte sessioner. Det kan medføre, at der er flere direkte sessioner i oprulningsejendommen end i alle kildeejendommene tilsammen.

Denne uoverensstemmelse udlignes, når timeouttidspunktet for kampagnerne i kildeejendommene er nået og direkte sessioner tilskrives kampagner, der er oprettet efter oprettelsesdatoen for oprulningsejendommen.

Valutakonvertering

Hvis du har implementeret understøttelse af flere valutaer i sporingskoden for dine kildeejendomme, konverteres alle dine valutadata til de valutaer, der er angivet for visningerne for dine oprulningsejendomme.

Analytics omregner i øjeblikket ikke valutaværdier, hvis du ikke har implementeret understøttelse af flere valutaer.

Remarketingmålgrupper

Du kan oprette Remarketingmålgrupper ud fra dine oprulningsejendomme, hvis du aktiverer funktionerne til remarketing og annncering for de tilknyttede kildeejendomme. Bemærk! Denne funktion er underlagt dine indstillinger for annoncetilpasning, uanset om det er på hændelses, brugeregenskabs- og/eller ejendomsniveau for hver kildeejendom. Hvis annoncetilpasning er deaktiveret for en hændelse via disse styringselementer i en kilde- eller oprulningsejendom, kan den pågældende hændelse ikke bruges til annoncetilpasning i oprulningsejendommen.