Sobre els informes acumulatius

Aquesta funció només està disponible a Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Els informes acumulatius reuneixen dades de diverses propietats d'Analytics i us les mostren als mateixos informes.

Per exemple, si teniu diverses propietats per a llocs web de marca de països diferents (example.fr, example.co.uk, etc.), podeu agrupar aquestes dades per consultar les mètriques de rendiment global i després desglossar la informació per comparar el rendiment de la marca entre els diferents països.

Els informes acumulatius inclouen dos tipus de propietats:

• Propietats font: propietats individuals d'Analytics que inclouen dades d'un sol lloc web, aplicació o dispositiu amb connexió a Internet.
  • Propietats acumulatives: propietats que s'utilitzen com a agregadors de dades de diverses propietats font.
Actualment, no podeu utilitzar les propietats de Firebase als informes acumulatius.

Contingut d'aquest article:

Dades

Les propietats acumulatives poden incloure dades de propietats web i d'aplicacions, a més de propietats les dades de les quals es pengin mitjançant la plataforma Protocol de mesurament.

Les propietats acumulatives no inclouen les dades que importeu a les propietats font ni les dades que hi enllaceu (p. ex., Google Ads, AdMob, AdSense o YouTube). Si voleu replicar a les propietats acumulatives les dades enllaçades des de les propietats font, heu de crear el mateix enllaçament al nivell acumulatiu (per exemple, enllaceu les propietats acumulatives als comptes de Google Ads, d'AdMob o de Google Marketing Platform corresponents).

Les propietats acumulatives inclouen dades en temps real de les propietats font corresponents.

No podeu enviar dades directament d'un lloc web o d'una aplicació a una propietat acumulativa (per exemple, etiquetant el lloc web o l'aplicació amb l'identificador de seguiment de la propietat acumulativa, o enviant peticions de fitxer directament a la propietat acumulativa a través del Protocol de mesurament). Les peticions de fitxer que s'envien directament a una propietat acumulativa s'ometen.

Combinació de sessions

Quan els usuaris s'identifiquen amb el mateix Client-ID o User-ID en propietats font diferents, les dades de sessió d'aquests usuaris se solen combinar. Es pot produir una excepció quan els usuaris naveguen entre les propietats font i creuen els límits de la configuració de Temps d'espera de la sessió (es descriuen a continuació).

Aquests són els tipus de propietats font des dels quals es combinen les dades:

• propietats de llocs web enllaçats mitjançant el seguiment entre dominis
  • propietats de diferents directoris o subdominis que pertanyen al mateix domini de nivell superior
  • propietats de User-ID per a llocs web o aplicacions que comparteixen el mateix inici de sessió

Si els usuaris no s'identifiquen amb el mateix Client-ID o User-ID en propietats font diferents, les dades de sessió no es combinen.

La configuració de Durada de la sessió pot afectar la manera com es combinen les sessions quan els usuaris naveguen entre les propietats font.

Com a resultat, el nombre de sessions d'una propietat acumulativa no és necessàriament el mateix que la suma de totes les sessions a les propietats font. Els exemples següents il·lustren la manera com es combinen les sessions en circumstàncies diferents.

El mateix ID en cada propietat font

Per exemple:

• L'usuari té ClientID_1 a la PropietatFont A.
  • L'usuari té ClientID_1 a la PropietatFont B.
  • L'usuari navega entre les dues propietats en el termini d'una sessió única tal com es defineix a la configuració de propietat.

Resultat

• S'inicia una sessió i es compta a la PropietatFont A.
  • S'inicia una sessió i es compta a la PropietatFont B.
  • Aquestes dues sessions es combinen i es compten com una sessió a la propietat acumulativa.
ID diferents en cada propietat font

Per exemple:

• L'usuari té ClientID_1 a la PropietatFont A.
  • L'usuari té ClientID_2 a la PropietatFont B.
  • L'usuari navega entre les dues propietats en el termini d'una sessió única tal com es defineix a la configuració de propietat.

Resultat:

• S'inicia una sessió i es compta a la PropietatFont A.
  • S'inicia una sessió i es compta a la PropietatFont B.
  • Aquestes dues sessions no es combinen i es compten com a dues sessions a la propietat acumulativa.
L'efecte de la configuració del temps d'espera de la sessió

Per exemple:

• El temps d'espera de la sessió és de 30 minuts (valor predeterminat) tant a les propietats font com a la propietat acumulativa.
  • L'usuari té ClientID_1 a la PropietatFont A.
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la Pàgina1 als 0 minuts (pàgina de destinació)
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la Pàgina2 als 40 minuts
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la Pàgina3 als 80 minuts
  • L'usuari té ClientID_1 a la PropietatFont B.
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la PàginaX als 20 minuts
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la PàginaY als 60 minuts
    • Nombre de visualitzacions de pàgina a la PàginaZ als 120 minuts
  • L'usuari visualitza les pàgines en l'ordre següent:
    • Pàgina1 als 0 minuts
    • PàginaX als 20 minuts
    • Pàgina2 als 40 minuts
    • PàginaY als 60 minuts
    • Pàgina3 als 80 minuts
    • PàginaZ als 120 minuts

Resultat:

• Tres sessions a la PropietatFont A perquè passen més de 30 minuts entre les visualitzacions de pàgina. un nombre únic de pàgines visualitzades.
  • Tres sessions a la PropietatFont B perquè passen més de 30 minuts entre les visualitzacions de pàgina. un nombre únic de pàgines visualitzades.
  • Aquestes sis sessions es combinen i es compten com a dues sessions a la propietat acumulativa, perquè les cinc primeres visualitzacions de pàgina es produeixen en un interval de 30 minuts entre elles i la darrera visualització de pàgina es produeix 40 minuts després de la visualització de pàgina anterior i, per tant, té com a resultat una altra sessió:
    • Una sessió amb cinc visualitzacions de pàgina en aquest ordre: Pàgina1, PàginaX, Pàgina2, PàginaY, Pàgina3
    • Una sessió amb una visualització de pàgina: PàginaZ

Si heu de definir temps d'espera de sessions diferents per a la propietat acumulativa de totes les propietats de font, els resultats entre el recompte de sessions a la propietat acumulativa i la suma de sessions a les propietats font encara podrien ser més diferents.

Requisits

Les propietats acumulatives i totes les seves propietats font han de pertànyer al mateix compte d'Analytics 360.

Heu de definir el nivell de servei de cada propietat font a Analytics 360.

Una sola propietat font es pot agrupar en diverses propietats acumulatives. Les propietats acumulatives, en canvi, no poden utilitzar-se com a propietats font.

Per configurar propietats acumulatives no cal que afegiu cap etiqueta addicional.

Creació i gestió

Actualment, l'equip d'assistència de Google Analytics 360 s'encarrega de la creació de propietats acumulatives.

Si voleu crear propietats acumulatives, contacteu amb l'equip d'assistència de Google Analytics 360 i faciliteu la informació següent:

• nom de l'empresa
  • número del compte d'Analytics al qual vulgueu incloure la propietat acumulativa
  • franja horària de la propietat acumulativa (p. ex., GMT +1),
  • nom d'amfitrió predeterminat (per exemple, www.example.com)
  • quantitat de propietats acumulatives que voleu

Un cop tingueu les propietats acumulatives a lloc, podeu afegir o treure propietats de font des de la pàgina "Administració" d'Analytics, a Propietat > Gestió de propietats acumulatives. Més informació

Límits del sistema

Cada propietat acumulativa pot tenir un màxim de 200 propietats font.

Límits de dades

Cada petició de fitxer processada per una propietat acumulativa es comptabilitza per separat de la petició de fitxer corresponent a la propietat font, i es compta com a 0,5 de la petició en lloc d'1 en el volum de peticions de fitxers que es facturen cada mes. Per exemple, si teniu 10 milions de peticions de fitxers en una propietat acumulativa, Analytics només en compta 5 milions.

Anomalies temporals amb les dades

És possible que hi hagi diferències entre el recompte de sessions directes d'una propietat acumulativa i el de la propietat font corresponent, i que la propietat acumulativa mostri un recompte més elevat durant un temps.

Propietat font: si després que una campanya hagi iniciat una sessió, un usuari inicia una sessió directa que encaixa amb la configuració del temps d'espera de la campanya, la font de la sessió directa en qüestió s'atribueix a la campanya més recent.

Propietat acumulativa: no s'acumula cap dada anterior a la data de creació. Si s'atribueixen sessions directes de les propietats font a campanyes anteriors a la data de creació de la propietat acumulativa, aquestes dades de campanya no s'acumulen i les sessions es mostren com a directes. Aquest fet pot generar un recompte de sessions directes a la propietat acumulativa més elevat que el de totes les propietats font combinades.

Aquesta discrepància acaba un cop s'esgota el temps d'espera de les campanyes de les propietats font, i les sessions directes s'atribueixen a les campanyes creades després de la propietat acumulativa.

Conversió de moneda

Si heu implementat la compatibilitat multimoneda al codi de seguiment de les propietats font, totes les dades de moneda que tingueu es converteixen a les monedes que hàgiu definit per a les visualitzacions de les propietats acumulatives.

Analytics no converteix els valors monetaris si no implementeu la compatibilitat multimoneda.

Públics de remàrqueting

Podeu crear públics de remàrqueting en funció de les propietats acumulatives si activeu el remàrqueting i les funcions d'informes publicitaris a les propietats font associades. Tingueu en compte que aquesta funció està subjecta a la configuració de la personalització d'anuncis, ja sigui al nivell d'esdeveniment o de propietat d'usuari o al nivell de propietat de cada propietat font. Si la personalització d'anuncis està desactivada per a qualsevol esdeveniment mitjançant aquests controls en una propietat font o acumulativa, l'esdeveniment en qüestió no es podrà utilitzar per a la personalització d'anuncis dins de la propietat acumulativa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!